Sarıgöllü tiyatrocular Alaşehir’de sahne aldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2019 - 11:46, Güncelleme: 13.03.2019 - 11:46
 

Sarıgöllü tiyatrocular Alaşehir’de sahne aldı

Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği tiyatro ekibi 13. oyununu Alaşehirli tiyatroseverler için sahneledi.Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği tiyatro ekibi Alaşehir’de sahneye çıktı. Tiyatro ekibi Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir...
Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği tiyatro ekibi 13. oyununu Alaşehirli tiyatroseverler için sahneledi.Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği tiyatro ekibi Alaşehir’de sahneye çıktı. Tiyatro ekibi Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Şehit Polis Fethi Sekin Gençlik Merkezinde 2 perdelik "The Yalan" adlı komedi oyununu sahneledi.Bayanlarla sohbet etmek ve sohbet hattında boşalmak için Bayan Sohbet Numaraları arayın ve bayanların özel arzularını görün. Çevre bilincinin anlatıldığı tiyatro oyunu izleyicilerden büyük alkış aldı. Doğanın katledilmesine seyirci kalınmaması için böyle bir oyunu hazırladıklarını söyleyen Yönetmen Pınar Yalçın, "Doğanın katledilmesine seyirci kalmayalım. Doğa bize atalarımızdan miras değil, çocuklarımızdan ödünç aldık. Oyunumuzda bir yandan güldürürken diğer yandan bir çevre bilinci de vermek istedik" dedi.Alaşehir’de kendilerine olan ilgiden dolayı memnun olduklarını belirten Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Mehmet Nuri Hancı, "Tiyatro topluluğu olarak 8 yıldır tiyatro yapıyoruz. Bu oyunla birlikte 13. oyumuzu sergiledik. Gösteriye Alaşehir’den büyük ilgi gösterdiler" diye konuştu.
Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği tiyatro ekibi 13. oyununu Alaşehirli tiyatroseverler için sahneledi.Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği tiyatro ekibi Alaşehir’de sahneye çıktı. Tiyatro ekibi Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir...

Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği tiyatro ekibi 13. oyununu Alaşehirli tiyatroseverler için sahneledi.

Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği tiyatro ekibi Alaşehir’de sahneye çıktı. Tiyatro ekibi Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Şehit Polis Fethi Sekin Gençlik Merkezinde 2 perdelik "The Yalan" adlı komedi oyununu sahneledi.Bayanlarla sohbet etmek ve sohbet hattında boşalmak için Bayan Sohbet Numaraları arayın ve bayanların özel arzularını görün. Çevre bilincinin anlatıldığı tiyatro oyunu izleyicilerden büyük alkış aldı. Doğanın katledilmesine seyirci kalınmaması için böyle bir oyunu hazırladıklarını söyleyen Yönetmen Pınar Yalçın, "Doğanın katledilmesine seyirci kalmayalım. Doğa bize atalarımızdan miras değil, çocuklarımızdan ödünç aldık. Oyunumuzda bir yandan güldürürken diğer yandan bir çevre bilinci de vermek istedik" dedi.

Alaşehir’de kendilerine olan ilgiden dolayı memnun olduklarını belirten Sarıgöl Neferge Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Mehmet Nuri Hancı, "Tiyatro topluluğu olarak 8 yıldır tiyatro yapıyoruz. Bu oyunla birlikte 13. oyumuzu sergiledik. Gösteriye Alaşehir’den büyük ilgi gösterdiler" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.