Sarma’daki göletler kullanışlı hale getirildi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2018 - 13:19, Güncelleme: 11.12.2018 - 13:19
 

Sarma’daki göletler kullanışlı hale getirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesi Sarma Mahallesi’nde bulunan 2 adet hayvan içme suyu göleti yapılan temizlik çalışmaları sonrasında genişletilerek daha kullanışlı...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesi Sarma Mahallesi’nde bulunan 2 adet hayvan içme suyu göleti yapılan temizlik çalışmaları sonrasında genişletilerek daha kullanışlı hale getirildi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üreticilerin faydasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, ekonominin canlanması adına yaptığı çalışmaları üreticilerin hizmetine sundu. Ekipler, Yunusemre ilçesi Sarma Mahallesi’nde yer alan 2 adet hayvan içme suyu göletinde temizlik çalışması yaparak, göletleri genişletti. Eski halinden daha büyük ve daha kullanışlı hale getirilen göletten artık daha fazla sayıda hayvanın yararlanmasına imkan sağlandı. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, 17 ilçede sürdürülen çalışmaların aynı hızla devam edeceğini belirterek, üreticilerin yararına olacak çalışmaların teknik ekipler tarafından yürütülmeye devam edeceğini kaydetti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesi Sarma Mahallesi’nde bulunan 2 adet hayvan içme suyu göleti yapılan temizlik çalışmaları sonrasında genişletilerek daha kullanışlı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesi Sarma Mahallesi’nde bulunan 2 adet hayvan içme suyu göleti yapılan temizlik çalışmaları sonrasında genişletilerek daha kullanışlı hale getirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, üreticilerin faydasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, ekonominin canlanması adına yaptığı çalışmaları üreticilerin hizmetine sundu. Ekipler, Yunusemre ilçesi Sarma Mahallesi’nde yer alan 2 adet hayvan içme suyu göletinde temizlik çalışması yaparak, göletleri genişletti. Eski halinden daha büyük ve daha kullanışlı hale getirilen göletten artık daha fazla sayıda hayvanın yararlanmasına imkan sağlandı. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, 17 ilçede sürdürülen çalışmaların aynı hızla devam edeceğini belirterek, üreticilerin yararına olacak çalışmaların teknik ekipler tarafından yürütülmeye devam edeceğini kaydetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.