Saruhanlı Belediyesinden park ve bahçelerde temizlik hamlesi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2019 - 11:20, Güncelleme: 24.04.2019 - 11:20
 

Saruhanlı Belediyesinden park ve bahçelerde temizlik hamlesi

Saruhanlı Belediyesi, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlükleri, ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlarda çim biçme, yabancı otla mücadele, temizlik ve bakım çalışmaları başlattı.Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in talimatıyla...
Saruhanlı Belediyesi, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlükleri, ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlarda çim biçme, yabancı otla mücadele, temizlik ve bakım çalışmaları başlattı.Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in talimatıyla harekete geçen ekipler, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla ortaya çıkan çim ve yabani otların temizliği için yoğun mesai harcıyor.Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra sokak ve caddelerde çalışmalar gerçekleştirilen ekipler, yabani ot temizliğiyle, çiçek ve ağaçların daha kolay büyümesini sağlarken, ilçeyi daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor.Başkan Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Park, bahçe, kaldırımlar, okul bahçelerimiz, refüjler ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Belirlenen program dahilinde ekiplerimiz şehrimizin çehresini değiştirecek. Çalışmalarımız yaz mevsimi boyunca devam edecek, halkımıza daha estetik park, bahçe ve mesire alanları oluşturacağız."
Saruhanlı Belediyesi, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlükleri, ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlarda çim biçme, yabancı otla mücadele, temizlik ve bakım çalışmaları başlattı.Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in talimatıyla...

Saruhanlı Belediyesi, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlükleri, ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlarda çim biçme, yabancı otla mücadele, temizlik ve bakım çalışmaları başlattı.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in talimatıyla harekete geçen ekipler, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla ortaya çıkan çim ve yabani otların temizliği için yoğun mesai harcıyor.

Park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra sokak ve caddelerde çalışmalar gerçekleştirilen ekipler, yabani ot temizliğiyle, çiçek ve ağaçların daha kolay büyümesini sağlarken, ilçeyi daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor.

Başkan Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Park, bahçe, kaldırımlar, okul bahçelerimiz, refüjler ve mesire alanlarında çim biçme ve yabani ot temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Belirlenen program dahilinde ekiplerimiz şehrimizin çehresini değiştirecek. Çalışmalarımız yaz mevsimi boyunca devam edecek, halkımıza daha estetik park, bahçe ve mesire alanları oluşturacağız."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.