Saruhanlı-Gölmarmara yoluna bakım onarım çalışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2018 - 11:28, Güncelleme: 27.12.2018 - 11:28
 

Saruhanlı-Gölmarmara yoluna bakım onarım çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçesini birbirine bağlayan 15 kilometrelik yolda bakım ve onarım çalışmasına başladı. Dolgu çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışması yapılacak olan yolda, iki ilçe arası...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçesini birbirine bağlayan 15 kilometrelik yolda bakım ve onarım çalışmasına başladı. Dolgu çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışması yapılacak olan yolda, iki ilçe arası ulaşım artık daha güvenli ve rahat olacak.Üretken belediyecilik anlayışıyla Manisalı vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçesi arasındaki bağlantı yolunu bakıma aldı. Mevcut yolda dolgu çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi daha sonra da sıcak asfalt çalışması gerçekleştirecek. Yürütülen çalışmaları takip eden Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Aybars Özbilgin, "Çalışmaların ilk etabında dolgu çalışması yapılıyor. Yol zemininin sağlamlaştırılması ile birlikte sıcak asfalt çalışmaları başlayacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte özellikle ağır tonajlı araçların yoğun olarak kullandığı yolda ulaşım konfora kavuşacak.” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçesini birbirine bağlayan 15 kilometrelik yolda bakım ve onarım çalışmasına başladı. Dolgu çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışması yapılacak olan yolda, iki ilçe arası...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçesini birbirine bağlayan 15 kilometrelik yolda bakım ve onarım çalışmasına başladı. Dolgu çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışması yapılacak olan yolda, iki ilçe arası ulaşım artık daha güvenli ve rahat olacak.

Üretken belediyecilik anlayışıyla Manisalı vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçesi arasındaki bağlantı yolunu bakıma aldı. Mevcut yolda dolgu çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi daha sonra da sıcak asfalt çalışması gerçekleştirecek. Yürütülen çalışmaları takip eden Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Aybars Özbilgin, "Çalışmaların ilk etabında dolgu çalışması yapılıyor. Yol zemininin sağlamlaştırılması ile birlikte sıcak asfalt çalışmaları başlayacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte özellikle ağır tonajlı araçların yoğun olarak kullandığı yolda ulaşım konfora kavuşacak.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.