Saruhanlı Kaymakamlığı’na Özerk Özcan atandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 11:27, Güncelleme: 02.12.2016 - 11:27
 

Saruhanlı Kaymakamlığı’na Özerk Özcan atandı

Mülki İdare Amirleri Atama Ve Yer Değiştirme Kararnamesi Resmi Gazete'de Yayınlandı. Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz Şebinkarahisar Kaymakamlığına Atanırken, Saruhanlı Kaymakamlığına İse Keskin Kaymakamı Özerk Özcan Getirildi.
Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz Şebinkarahisar Kaymakamlığı’na atanırken, yerine ise Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan tayin edildi.Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirme Kararnamesi Resmi Gazete’de yayınlandı. İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan kararnameyle 616 mülki amir yer değiştirdi. Kararnameye göre 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının görev yerinde değişikliğe gidildi. 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. 30 kaymakam ve vali yardımcısı bakanlık merkez birimlerinde görevlendirildi. Kararname haricinde yapılan atamalarla 12 mülki idare amirinin bakanlık bünyesindeki görev yerleri de değişti. Kararname ile Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz’ın da görev yeri değişti. Buna göre Kanyılmaz 1. derece Şebinkarahisar Kaymakamlığı’na atanırken, Saruhanlı Kaymakamlığına ise Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan getirildi.İlker Özerk Özcan kimdir?1975 Ankara’da doğdu. 1987 Plevne İlkokulu’nda mezun oldu, 1994 Ankara Anadolu Lisesi ve 1999 Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat mezunu olan Özcan, sırasıyla 2000-03 Kars Kaymakam Adayı, Tufanbeyli- Adana, Dursunbey- Balıkesir Kaymakam Vekili, 2003 Eflani Kaymakamı, 2004 Yedisu Kaymakamı, 2006 Karaburun Kaymakamı, 2009 Ceylanpınar Kaymakamı, 2012 Kilis Vali Yardımcısı, 2013 Keskin Kaymakamı olarak görev yaptı.
Mülki İdare Amirleri Atama Ve Yer Değiştirme Kararnamesi Resmi Gazete'de Yayınlandı. Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz Şebinkarahisar Kaymakamlığına Atanırken, Saruhanlı Kaymakamlığına İse Keskin Kaymakamı Özerk Özcan Getirildi.
Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz Şebinkarahisar Kaymakamlığı’na atanırken, yerine ise Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan tayin edildi.
Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirme Kararnamesi Resmi Gazete’de yayınlandı. İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan kararnameyle 616 mülki amir yer değiştirdi. Kararnameye göre 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının görev yerinde değişikliğe gidildi. 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. 30 kaymakam ve vali yardımcısı bakanlık merkez birimlerinde görevlendirildi. Kararname haricinde yapılan atamalarla 12 mülki idare amirinin bakanlık bünyesindeki görev yerleri de değişti. Kararname ile Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz’ın da görev yeri değişti. Buna göre Kanyılmaz 1. derece Şebinkarahisar Kaymakamlığı’na atanırken, Saruhanlı Kaymakamlığına ise Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan getirildi.
İlker Özerk Özcan kimdir?
1975 Ankara’da doğdu. 1987 Plevne İlkokulu’nda mezun oldu, 1994 Ankara Anadolu Lisesi ve 1999 Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat mezunu olan Özcan, sırasıyla 2000-03 Kars Kaymakam Adayı, Tufanbeyli- Adana, Dursunbey- Balıkesir Kaymakam Vekili, 2003 Eflani Kaymakamı, 2004 Yedisu Kaymakamı, 2006 Karaburun Kaymakamı, 2009 Ceylanpınar Kaymakamı, 2012 Kilis Vali Yardımcısı, 2013 Keskin Kaymakamı olarak görev yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.