Saruhanlı Orman İşletme Şefliği binası hizmete açıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2018 - 11:24, Güncelleme: 12.02.2018 - 11:24
 

Saruhanlı Orman İşletme Şefliği binası hizmete açıldı

Saruhanlı Orman İşletme Şefliği yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.Açılışa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen,...
Saruhanlı Orman İşletme Şefliği yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.Açılışa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.Başkan Yaralı, açılışta yaptığı konuşmada Saruhanlı’nın güzel bir kamu binasına daha kavuştuğunu dile getirerek şunları kaydetti:"Saruhanlı son yıllarda çok büyük dinamizm kazandı. Gerek kamusal gerekse özel sektör çalışmalarıyla ilçemiz de çok ciddi bir yapılaşma kaydedildi. Bu doğrultuda ilçemizin ihtiyacı olan kamu binaları da yenileniyor. Bunun bir örneği olan Orman İşletme Şefliği binasını bugün hizmete açıyoruz. Yakın zamanda bu binanın hemen yanı başında Toplum Sağlığı Merkezi binamız inşa edilerek hizmete açılmıştı. Geçtiğimiz yıllarda yeni okullarımız inşa edilerek eğitim ve öğretime açılmıştı. Önümüzdeki süreçte Vergi Dairesi eski binasının bulunduğu alana Sosyal Güvenlik Merkezi binası yapılması için yer tahsisi sorununu çözeceğiz. Böylece ilçemiz yeni bir kamu binasına daha kavuşacak."Nüfusu 55 bine yaklaşmış olan Saruhanlı’nın hak ettiği yerlere gelmeye başladığını vurgulayan Başkan Yaralı, Saruhanlı Orman İşletme Şefliği binasının hayırlı olmasını dileyerek, binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.Törendeki diğer konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Muhammet Koçak tarafından dua yaptırıldı. Daha sonra Başkan Yaralı ve protokol üyeleri kurdelesini kestikleri hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. 1.695 metrekare alanda inşa edilen binanın 320 metrekare kullanım alanı bulunuyor. Binada işletme şefliğinin yanı sıra 5 adet lojman yer alıyor.
Saruhanlı Orman İşletme Şefliği yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.Açılışa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen,...

Saruhanlı Orman İşletme Şefliği yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Yaralı, açılışta yaptığı konuşmada Saruhanlı’nın güzel bir kamu binasına daha kavuştuğunu dile getirerek şunları kaydetti:

"Saruhanlı son yıllarda çok büyük dinamizm kazandı. Gerek kamusal gerekse özel sektör çalışmalarıyla ilçemiz de çok ciddi bir yapılaşma kaydedildi. Bu doğrultuda ilçemizin ihtiyacı olan kamu binaları da yenileniyor. Bunun bir örneği olan Orman İşletme Şefliği binasını bugün hizmete açıyoruz. Yakın zamanda bu binanın hemen yanı başında Toplum Sağlığı Merkezi binamız inşa edilerek hizmete açılmıştı. Geçtiğimiz yıllarda yeni okullarımız inşa edilerek eğitim ve öğretime açılmıştı. Önümüzdeki süreçte Vergi Dairesi eski binasının bulunduğu alana Sosyal Güvenlik Merkezi binası yapılması için yer tahsisi sorununu çözeceğiz. Böylece ilçemiz yeni bir kamu binasına daha kavuşacak."

Nüfusu 55 bine yaklaşmış olan Saruhanlı’nın hak ettiği yerlere gelmeye başladığını vurgulayan Başkan Yaralı, Saruhanlı Orman İşletme Şefliği binasının hayırlı olmasını dileyerek, binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Törendeki diğer konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Muhammet Koçak tarafından dua yaptırıldı. Daha sonra Başkan Yaralı ve protokol üyeleri kurdelesini kestikleri hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. 1.695 metrekare alanda inşa edilen binanın 320 metrekare kullanım alanı bulunuyor. Binada işletme şefliğinin yanı sıra 5 adet lojman yer alıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.