Saruhanlı’da halk otobüslerine depolama alanı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2017 - 17:03, Güncelleme: 13.07.2017 - 17:03
 

Saruhanlı’da halk otobüslerine depolama alanı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Saruhanlı’da hizmet veren 19 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarının kullanabilmesi amacıyla yapımına başladığı depolama alanında sona gelindi.Manisa Büyükşehir...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Saruhanlı’da hizmet veren 19 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarının kullanabilmesi amacıyla yapımına başladığı depolama alanında sona gelindi.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlı Kurtuluş Mahallesi’nde 19 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarının kullanabilmesi amacıyla yapına başladığı depolama alanında çalışmalar devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan depolama alanında yürütülen çalışmalarını inceleyen Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz’e, Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Nuri Güncan, Saruhanlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ramazan Uzundal da eşlik etti. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte toplu ulaşım şoförlerinin park sorunu yaşamayacaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, "Buradaki çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlanmak üzere. Yakın zamanda hizmete girecek olan depolama alanını şoförler hem duraklama alanı, hem de sosyal alan olarak kullanabilecek" dedi. Deniz ve beraberindekiler daha sonra Saruhanlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ramazan Uzundal ile makamında bir araya gelerek ilçe ulaşımı ile ilgili çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Saruhanlı’da hizmet veren 19 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarının kullanabilmesi amacıyla yapımına başladığı depolama alanında sona gelindi.Manisa Büyükşehir...

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Saruhanlı’da hizmet veren 19 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarının kullanabilmesi amacıyla yapımına başladığı depolama alanında sona gelindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlı Kurtuluş Mahallesi’nde 19 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarının kullanabilmesi amacıyla yapına başladığı depolama alanında çalışmalar devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan depolama alanında yürütülen çalışmalarını inceleyen Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz’e, Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Nuri Güncan, Saruhanlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ramazan Uzundal da eşlik etti. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte toplu ulaşım şoförlerinin park sorunu yaşamayacaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, "Buradaki çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlanmak üzere. Yakın zamanda hizmete girecek olan depolama alanını şoförler hem duraklama alanı, hem de sosyal alan olarak kullanabilecek" dedi. Deniz ve beraberindekiler daha sonra Saruhanlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ramazan Uzundal ile makamında bir araya gelerek ilçe ulaşımı ile ilgili çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.