Saruhanlı’da şehitler için lokma hayrı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2018 - 14:32, Güncelleme: 19.03.2018 - 14:32
 

Saruhanlı’da şehitler için lokma hayrı

Saruhanlı Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yıldönümü nedeniyle vatan savunmasında toprağa düşen tüm şehitler için lokma hayrı düzenledi.İlçedeki merkez cami önünde düzenlenen etkinlikte, hazırlanan...
Saruhanlı Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yıldönümü nedeniyle vatan savunmasında toprağa düşen tüm şehitler için lokma hayrı düzenledi.İlçedeki merkez cami önünde düzenlenen etkinlikte, hazırlanan lokmalar vatandaşlara dağıtıldı. İlçe müftlüğü ise merkez camiinde mevlid-i şerif okuttu. Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, burada yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferinin Türk askerinin imkansızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu bir destan olduğunu belirterek, "Vatan topraklarını korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, devletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir. Milletimiz, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerini daima bilmiştir, onları asla unutmamıştır, unutmayacaktır. Bizler de bu şuurla, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşımak için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece inanıyorum ki, yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır" dedi.Başkan Yaralı, "Bu vesile ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Saruhanlı Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yıldönümü nedeniyle vatan savunmasında toprağa düşen tüm şehitler için lokma hayrı düzenledi.İlçedeki merkez cami önünde düzenlenen etkinlikte, hazırlanan...

Saruhanlı Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yıldönümü nedeniyle vatan savunmasında toprağa düşen tüm şehitler için lokma hayrı düzenledi.

İlçedeki merkez cami önünde düzenlenen etkinlikte, hazırlanan lokmalar vatandaşlara dağıtıldı. İlçe müftlüğü ise merkez camiinde mevlid-i şerif okuttu. Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, burada yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferinin Türk askerinin imkansızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu bir destan olduğunu belirterek, "Vatan topraklarını korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, devletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir. Milletimiz, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerini daima bilmiştir, onları asla unutmamıştır, unutmayacaktır. Bizler de bu şuurla, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşımak için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece inanıyorum ki, yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır" dedi.

Başkan Yaralı, "Bu vesile ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.