Saruhanlı’nın çehresini değiştirecek proje

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 16:51, Güncelleme: 17.11.2016 - 16:51
 

Saruhanlı’nın çehresini değiştirecek proje

Manisa’nın 17 ilçesinde büyük yatırımları hızla hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan yatırımı kazandırmak için gün sayıyor. İlçede heyecan uyandıran...
Manisa’nın 17 ilçesinde büyük yatırımları hızla hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan yatırımı kazandırmak için gün sayıyor. İlçede heyecan uyandıran proje için kamulaştırma çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın göz bebeği olacak projeyi ilçeye kısa süre içerisinde kazandırmayı amaçlıyor. Mevcut alanda yapılacak olan proje hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Kamulaştırması tamamlanan ve tahliye işlemi gerçekleştirilen 5 katlı betonarme yapının yıkımı Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın ortak çalışması neticesinde gerçekleşti. 15 parselden ve 4 bin 338 metre kare alandan oluşan mevcut alanda şuana kadar 13 parselin kamulaştırması yapıldı. 2 milyon 615 bin TL hak sahiplerine ödeme yapıldı. Kalan 2 adet parselin de 2017 yılı başında kamulaştırmasını yaparak kısa süre içerisinde ilçeye değer katacak olan yatırıma start vermeyi planlıyoruz” dedi.Modern meydan, otopark ve gençlik merkezinden oluşan yatırımın ilçeye çok yakışacağının altını çizen Başkan Ergün,” Hem araç trafiğini rahatlatacak olan otopark, hem gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla her türlü faaliyeti yapabilecekleri gençlik merkezi, hem de kentin simgesi olabilecek meydandan oluşan dev proje Saruhanlı ilçemize çok yakışacak” dedi.
Manisa’nın 17 ilçesinde büyük yatırımları hızla hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan yatırımı kazandırmak için gün sayıyor. İlçede heyecan uyandıran...
Manisa’nın 17 ilçesinde büyük yatırımları hızla hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesine kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan yatırımı kazandırmak için gün sayıyor. İlçede heyecan uyandıran proje için kamulaştırma çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın göz bebeği olacak projeyi ilçeye kısa süre içerisinde kazandırmayı amaçlıyor. Mevcut alanda yapılacak olan proje hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Kamulaştırması tamamlanan ve tahliye işlemi gerçekleştirilen 5 katlı betonarme yapının yıkımı Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın ortak çalışması neticesinde gerçekleşti. 15 parselden ve 4 bin 338 metre kare alandan oluşan mevcut alanda şuana kadar 13 parselin kamulaştırması yapıldı. 2 milyon 615 bin TL hak sahiplerine ödeme yapıldı. Kalan 2 adet parselin de 2017 yılı başında kamulaştırmasını yaparak kısa süre içerisinde ilçeye değer katacak olan yatırıma start vermeyi planlıyoruz” dedi.
Modern meydan, otopark ve gençlik merkezinden oluşan yatırımın ilçeye çok yakışacağının altını çizen Başkan Ergün,” Hem araç trafiğini rahatlatacak olan otopark, hem gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla her türlü faaliyeti yapabilecekleri gençlik merkezi, hem de kentin simgesi olabilecek meydandan oluşan dev proje Saruhanlı ilçemize çok yakışacak” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.