Şehit ailelerine “15 Temmuz” ziyareti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2017 - 18:17, Güncelleme: 13.07.2017 - 18:17
 

Şehit ailelerine “15 Temmuz” ziyareti

Salihli’de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit ailelerine protokol üyeleri tarafından ziyaret gerçekleştirildi.Salihli protokolü 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü...
Salihli’de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit ailelerine protokol üyeleri tarafından ziyaret gerçekleştirildi.Salihli protokolü 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini ziyaret etti. Protokol İstanbul’da görevi sırasında geçirdiği kaza sonucu şehit olan Polis Memuru Ömer Kılıç, Batman’da, terör örgütünün bombalı saldırısı sonucu şehit olan özel harekat polisi Nedim Erbay, Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde şehit olan uzman onbaşı Özgür Yatakdere ile Bingöl-Muş karayolundaki terörist saldırıda şehit olan Topçu Er Anıl Eruluç’un ailelerini ziyaret ederek evlerine konuk oldu. Ziyaretlerde şehitler için dua edilirken, Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından ise şehit ailelerine şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı tablo hediye edildi. Ziyarete İlçe Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen katıldı.
Salihli’de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit ailelerine protokol üyeleri tarafından ziyaret gerçekleştirildi.Salihli protokolü 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü...

Salihli’de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit ailelerine protokol üyeleri tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Salihli protokolü 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini ziyaret etti. Protokol İstanbul’da görevi sırasında geçirdiği kaza sonucu şehit olan Polis Memuru Ömer Kılıç, Batman’da, terör örgütünün bombalı saldırısı sonucu şehit olan özel harekat polisi Nedim Erbay, Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde şehit olan uzman onbaşı Özgür Yatakdere ile Bingöl-Muş karayolundaki terörist saldırıda şehit olan Topçu Er Anıl Eruluç’un ailelerini ziyaret ederek evlerine konuk oldu. Ziyaretlerde şehitler için dua edilirken, Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından ise şehit ailelerine şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı tablo hediye edildi. Ziyarete İlçe Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Kamil Karameşe, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.