Şehit kaymakam ve 15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 18:20, Güncelleme: 25.11.2016 - 18:20
 

Şehit kaymakam ve 15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanı

Mardin’in Derik ilçesinde görevi başında şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ve 15 Temmuz demokrasi şehitleri adına Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 285 adet fidan dikildi.Hatıra ormanı oluşturmak ve şehitleri anmak adına düzenlenen...
Mardin’in Derik ilçesinde görevi başında şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ve 15 Temmuz demokrasi şehitleri adına Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 285 adet fidan dikildi.Hatıra ormanı oluşturmak ve şehitleri anmak adına düzenlenen fidan dikim töreninde şehitler bir kez daha anıldı. Eski İzmir yolu üzerinde bulunan araziye Turgutlu Orman işletme şefliği tarafından 285 adet fıstık çamı fidanı dikildi. 35 yaşında şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk için 35 fidan dikilirken, 15 Temmuz demokrasi şehitleri içinde 250 adet fidan toprakla buluştu.Fidan dikme törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İzmir Orman Bölge Müdür Şahin Aybal, Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak, Turgutlu Orman İşletme Şefi Engin Çar, Ahmetli Orman İşletme Şefi Pınar Emre, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan İzmir Orman Bölge Müdür Şahin Aybal, "Ülke olarak geçtiğimiz yaz hain bir kalkışma örneği gördük. Bu milletin çektiklerinin unutulmaması adına 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için bir hatıra ormanı projesi gerçekleştirdik. Şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ü de unutmadık ve onun adına 35 adet fidanı toprağa bıraktık. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, hatıra ormanı ile gelecek nesiller bu isimlerin memleketleri için can verdiğini unutmasın” dedi.
Mardin’in Derik ilçesinde görevi başında şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ve 15 Temmuz demokrasi şehitleri adına Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 285 adet fidan dikildi.Hatıra ormanı oluşturmak ve şehitleri anmak adına düzenlenen...
Mardin’in Derik ilçesinde görevi başında şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ve 15 Temmuz demokrasi şehitleri adına Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 285 adet fidan dikildi.
Hatıra ormanı oluşturmak ve şehitleri anmak adına düzenlenen fidan dikim töreninde şehitler bir kez daha anıldı. Eski İzmir yolu üzerinde bulunan araziye Turgutlu Orman işletme şefliği tarafından 285 adet fıstık çamı fidanı dikildi. 35 yaşında şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk için 35 fidan dikilirken, 15 Temmuz demokrasi şehitleri içinde 250 adet fidan toprakla buluştu.
Fidan dikme törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İzmir Orman Bölge Müdür Şahin Aybal, Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak, Turgutlu Orman İşletme Şefi Engin Çar, Ahmetli Orman İşletme Şefi Pınar Emre, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törende bir konuşma yapan İzmir Orman Bölge Müdür Şahin Aybal, "Ülke olarak geçtiğimiz yaz hain bir kalkışma örneği gördük. Bu milletin çektiklerinin unutulmaması adına 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için bir hatıra ormanı projesi gerçekleştirdik. Şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ü de unutmadık ve onun adına 35 adet fidanı toprağa bıraktık. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, hatıra ormanı ile gelecek nesiller bu isimlerin memleketleri için can verdiğini unutmasın” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.