Şehitliğe özel çalışma

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2017 - 09:44, Güncelleme: 28.02.2017 - 09:44
 

Şehitliğe özel çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, vatan savunmasında üstlendiği kutsal görevler ile şehadet mertebesine ulaşan vatanperverlerin kabirlerinde gerçekleştirdiği düzenlemeler ile vatandaşların takdirini topluyor.Manisa...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, vatan savunmasında üstlendiği kutsal görevler ile şehadet mertebesine ulaşan vatanperverlerin kabirlerinde gerçekleştirdiği düzenlemeler ile vatandaşların takdirini topluyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, kurulduğu günden bu yana ebedi istirahatgahlarda sürdürdüğü özenli çalışmalar ile mezarlıkların temizlik, bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra şehitliklerde de düzenlemeler yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehit ailelerinin bir nebze de olsa acılarını hafifletiyor. Bu kapsamda son olarak Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesinin 1993 yılında Çanakkale Gelibolu 2. Kolordu Komutanlığında görevi esnasında akaryakıt tankı rögarında zehirlenerek şehit olan Ordu Donatım Er Ahmet Erbey’in kabrini düzenledi. Şehidin ailesi ve yakınları, düzenleme dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, vatan savunmasında üstlendiği kutsal görevler ile şehadet mertebesine ulaşan vatanperverlerin kabirlerinde gerçekleştirdiği düzenlemeler ile vatandaşların takdirini topluyor.Manisa...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, vatan savunmasında üstlendiği kutsal görevler ile şehadet mertebesine ulaşan vatanperverlerin kabirlerinde gerçekleştirdiği düzenlemeler ile vatandaşların takdirini topluyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, kurulduğu günden bu yana ebedi istirahatgahlarda sürdürdüğü özenli çalışmalar ile mezarlıkların temizlik, bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra şehitliklerde de düzenlemeler yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehit ailelerinin bir nebze de olsa acılarını hafifletiyor. Bu kapsamda son olarak Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesinin 1993 yılında Çanakkale Gelibolu 2. Kolordu Komutanlığında görevi esnasında akaryakıt tankı rögarında zehirlenerek şehit olan Ordu Donatım Er Ahmet Erbey’in kabrini düzenledi. Şehidin ailesi ve yakınları, düzenleme dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.