Şehitlikteki bayraklar yenilendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2017 - 14:18, Güncelleme: 10.07.2017 - 14:18
 

Şehitlikteki bayraklar yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde şehitlikteki Türk bayraklarını yenileriyle değiştirdi.İl genelinde mezarlıkların bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde şehitlikteki Türk bayraklarını yenileriyle değiştirdi.İl genelinde mezarlıkların bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, şehitliklere de ayrı bir özen gösteriyor. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara Şehitliği’ndeki Türk bayraklarını da yeniledi.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Mevsimsel koşullar nedeniyle yıpranan ya da solan bayrakları yenileriyle değiştiren ekipler, şehitlerin baş uçlarına yeni Türk bayraklarını astı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çalışma nedeniyle teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, şehitlik mezarlıklarında çalışmaları hassasiyetle yürütmeye devam edeceklerini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde şehitlikteki Türk bayraklarını yenileriyle değiştirdi.İl genelinde mezarlıkların bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde şehitlikteki Türk bayraklarını yenileriyle değiştirdi.

İl genelinde mezarlıkların bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, şehitliklere de ayrı bir özen gösteriyor. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara Şehitliği’ndeki Türk bayraklarını da yeniledi.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Mevsimsel koşullar nedeniyle yıpranan ya da solan bayrakları yenileriyle değiştiren ekipler, şehitlerin baş uçlarına yeni Türk bayraklarını astı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çalışma nedeniyle teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, şehitlik mezarlıklarında çalışmaları hassasiyetle yürütmeye devam edeceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.