Şehri karış karış geziyorlar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2017 - 15:33, Güncelleme: 12.07.2017 - 15:33
 

Şehri karış karış geziyorlar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa’nın en uzak ilçelerinden biri olan Selendi ilçesini ziyaret etti. İlçeye bağlı Şehirlioğlu, Kayranlar ve Akçakertil mahallelerini ziyaret eden ekipler, Büyükşehir...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa’nın en uzak ilçelerinden biri olan Selendi ilçesini ziyaret etti. İlçeye bağlı Şehirlioğlu, Kayranlar ve Akçakertil mahallelerini ziyaret eden ekipler, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin çalışmalarını yerinde inceledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekiplerinin ilçe ziyaretleri devam ediyor. Ekipler, bu kapsamda Selendi ilçesini de ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi. Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak ve görevli personellerin yer aldığı Selendi turunda içme suyu, kanalizasyon, kilit parke taşı çalışmaları incelendi. Vatandaşlarla sohbet eden yetkililer, eksiklik ve talepleri de ilgili birimlere aktardı. Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ersoy Arslan, Selendi’de Şehirlioğlu, Kayranlar ve Akçakertil mahallelerinde yürütülen projelerin son durumunun bu ziyarette ele alındığını belirtti. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerinin de dikkatle not alınarak ilgili dairelere aktarıldığını belirten Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte 17 ilçede en iyi hizmetlerin hayata geçirildiğini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa’nın en uzak ilçelerinden biri olan Selendi ilçesini ziyaret etti. İlçeye bağlı Şehirlioğlu, Kayranlar ve Akçakertil mahallelerini ziyaret eden ekipler, Büyükşehir...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manisa’nın en uzak ilçelerinden biri olan Selendi ilçesini ziyaret etti. İlçeye bağlı Şehirlioğlu, Kayranlar ve Akçakertil mahallelerini ziyaret eden ekipler, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekiplerinin ilçe ziyaretleri devam ediyor. Ekipler, bu kapsamda Selendi ilçesini de ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi. Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak ve görevli personellerin yer aldığı Selendi turunda içme suyu, kanalizasyon, kilit parke taşı çalışmaları incelendi. Vatandaşlarla sohbet eden yetkililer, eksiklik ve talepleri de ilgili birimlere aktardı. Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ersoy Arslan, Selendi’de Şehirlioğlu, Kayranlar ve Akçakertil mahallelerinde yürütülen projelerin son durumunun bu ziyarette ele alındığını belirtti. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerinin de dikkatle not alınarak ilgili dairelere aktarıldığını belirten Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte 17 ilçede en iyi hizmetlerin hayata geçirildiğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.