Şehzadeler Belediyesinden 15 ayrı noktada çalışma

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2019 - 15:01, Güncelleme: 17.04.2019 - 15:01
 

Şehzadeler Belediyesinden 15 ayrı noktada çalışma

Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aynı günde ilçenin 15 ayrı noktasında çalışma yaptı.Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü...
Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aynı günde ilçenin 15 ayrı noktasında çalışma yaptı.Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aynı gün sahaya çıkarak, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak çalışmalara imza attı. İlçenin aynı anda 15 ayrı noktasında çalışmaya başlayan ekipler, kimi yerde bozulan kaldırımları yeniledi, kimi yerde peyjaz ve çevre düzenlemesi yaptı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçimlerin geride kaldığını ve vatandaşlara hizmetlerin kaldığı yerden devam ettirileceği dönemin başladığını belirterek “Park Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bozulan kaldırım ve yollarda yenileme çalışmalarına başladı. İlçemizin güzelliğine güzellik katan park ve bahçelerimizde de gerekli bakım ve peyzaj çalışmalarımız yapılıyor. Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak, onları mutlu edecek hizmetleri hayata geçirebilmenin gayreti ve çabası içinde yeni dönemde de onların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aynı günde ilçenin 15 ayrı noktasında çalışma yaptı.Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü...

Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aynı günde ilçenin 15 ayrı noktasında çalışma yaptı.

Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aynı gün sahaya çıkarak, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak çalışmalara imza attı. İlçenin aynı anda 15 ayrı noktasında çalışmaya başlayan ekipler, kimi yerde bozulan kaldırımları yeniledi, kimi yerde peyjaz ve çevre düzenlemesi yaptı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçimlerin geride kaldığını ve vatandaşlara hizmetlerin kaldığı yerden devam ettirileceği dönemin başladığını belirterek “Park Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bozulan kaldırım ve yollarda yenileme çalışmalarına başladı. İlçemizin güzelliğine güzellik katan park ve bahçelerimizde de gerekli bakım ve peyzaj çalışmalarımız yapılıyor. Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak, onları mutlu edecek hizmetleri hayata geçirebilmenin gayreti ve çabası içinde yeni dönemde de onların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.