Şehzadeler Belediyesinin 2019 yılı bütçesi 100 milyon TL

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2018 - 12:08, Güncelleme: 04.11.2018 - 12:08
 

Şehzadeler Belediyesinin 2019 yılı bütçesi 100 milyon TL

Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. 19 maddenin görüşüldüğü toplantıda Şehzadeler Belediyesinin 2019 yılı bütçesi 100 milyon TL olarak kabul edildi.Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı belediye meclisi toplantısı...
Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. 19 maddenin görüşüldüğü toplantıda Şehzadeler Belediyesinin 2019 yılı bütçesi 100 milyon TL olarak kabul edildi.Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı belediye meclisi toplantısı Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılışında bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Şehzadeler Belediyesinin 2019 yılı mali bütçesinin 100 milyon lira olarak belirlendiğini ifade eden Başkan Çelik, “Belediyemizin performans programının ve bütçesinin hazırlanmasında emeği geçen belediye meclis üyelerimize, birim müdürlerimize ve personellerimize çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak bizim yapmış olduğumuz bu bütçemiz gerçekçi bir bütçedir. 2018 yılını yaklaşık olarak 85 milyon liralık bir gelirle tamamlamayı hedefliyoruz. Dolayısı ile 2019 yılında 100 milyonluk bir gelir hedefi koymamızda son derece sağlıklıdır. Şehzadeler Belediyesi olarak stratejik planımız da belirtmiş olduğumuz projelerimizin büyük bir çoğunluğunu ve belirtmediğimiz birçok projemizi de hayata geçirdik. Şehzadelerimizin 2019 yılı bütçesi şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.Başkan Çelik’in konuşmasının ardından 2019 yılı performans programı ve 100 milyon TL olarak belirlenen 2019 yılı mali bütçesi maddeleri, CHP ve MHP grubunun çekimser oyuna karşın AK Parti grubunun ’evet’ oyu ile kabul edildi.
Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. 19 maddenin görüşüldüğü toplantıda Şehzadeler Belediyesinin 2019 yılı bütçesi 100 milyon TL olarak kabul edildi.Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı belediye meclisi toplantısı...

Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. 19 maddenin görüşüldüğü toplantıda Şehzadeler Belediyesinin 2019 yılı bütçesi 100 milyon TL olarak kabul edildi.

Şehzadeler Belediyesi Kasım ayı belediye meclisi toplantısı Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılışında bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Şehzadeler Belediyesinin 2019 yılı mali bütçesinin 100 milyon lira olarak belirlendiğini ifade eden Başkan Çelik, “Belediyemizin performans programının ve bütçesinin hazırlanmasında emeği geçen belediye meclis üyelerimize, birim müdürlerimize ve personellerimize çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak bizim yapmış olduğumuz bu bütçemiz gerçekçi bir bütçedir. 2018 yılını yaklaşık olarak 85 milyon liralık bir gelirle tamamlamayı hedefliyoruz. Dolayısı ile 2019 yılında 100 milyonluk bir gelir hedefi koymamızda son derece sağlıklıdır. Şehzadeler Belediyesi olarak stratejik planımız da belirtmiş olduğumuz projelerimizin büyük bir çoğunluğunu ve belirtmediğimiz birçok projemizi de hayata geçirdik. Şehzadelerimizin 2019 yılı bütçesi şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Çelik’in konuşmasının ardından 2019 yılı performans programı ve 100 milyon TL olarak belirlenen 2019 yılı mali bütçesi maddeleri, CHP ve MHP grubunun çekimser oyuna karşın AK Parti grubunun ’evet’ oyu ile kabul edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.