Şehzadeler esnafından ‘Evet’e lokmalı destek

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 16:45, Güncelleme: 14.03.2017 - 16:45
 

Şehzadeler esnafından ‘Evet’e lokmalı destek

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde esnaflar 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması öncesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine destek vermek amacı ile lokma hayrında bulundu. Esnaflar Abdülaziz Aran ve Ferhat Hasköy’ün lokma hayrına...
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde esnaflar 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması öncesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine destek vermek amacı ile lokma hayrında bulundu. Esnaflar Abdülaziz Aran ve Ferhat Hasköy’ün lokma hayrına katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “16 Nisan’da görüşlerimizi bir kenara koyup, vatanımız ve halkımız için karar vermemiz gereken bir gündür” dedi.Şehzadeler esnafları 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması öncesinde evet oyu için lokma hayrında bulundu. Esnaflar Abdülaziz Aran ve Ferhat Hasköy’ün hayrına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve çevredeki esnaflar da katıldı. 16 Nisan’ da yapılacak olan halk oylamasında konunun parti olmadığın ifade eden Esnaf Ferhan Hasköy, “Bizler Anayasa değişikliğinde ‘Evet’e destek olmak amaçlı böyle bir lokma hayrını yaptık. Tüm halkımızın ve çevremizdeki esnaf kardeşlerimiz de bu halk oylamasına gidecek olan Anayasa değişiklik maddelerini okusunlar, bu konunun parti için değil devletimiz için olduğunu, milletimiz için olduğunu göreceklerdir. Bir esnaf olarak halkımızı 16 Nisan’da evet demeye çağırıyoruz” dedi.“Halk oylamasından yüksek evet oyu çıkarmak için çalışacağız”Şehzadeler esnafının Anayasa değişikliği ile ilgili yeteri derece bilgi sahibi olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şunları söyledi:“Esnaflarımız referandumun ülkemiz, milletimiz ve ekonomimiz açısından ne kadar önemli olduğunu fark ettiği için bununla ilgili olarak lokma ikramları yapmaya başlamışlar. Bu duyarlılıkları nedeni ile esnaf kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Rabbim yapmış oldukları hayırlarını kabul etsin inşallah. 16 Nisan, gerçekten de partilerimiz bir kenara koyup ülkemiz ve milletimiz açısından karar vermemiz gereken bir gün. Ancak görüyoruz ki insanlarımız o kadar bilinçlenmiş ki evet oylarının daha bereketli çıkması için ikramlarda bulunmaya başlamışlar. İnşallah 16 Nisan akşamı Şehzadeler’den de Manisa’dan da evet oylarının rekor bir oranda çıkacağını bu tür etkinliklerle de görmüş oluyoruz. Değerli esnaf kardeşlerimize bu duyarlılıkları nedeni ile çok teşekkür ediyorum” dedi.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde esnaflar 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması öncesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine destek vermek amacı ile lokma hayrında bulundu. Esnaflar Abdülaziz Aran ve Ferhat Hasköy’ün lokma hayrına...

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde esnaflar 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması öncesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine destek vermek amacı ile lokma hayrında bulundu. Esnaflar Abdülaziz Aran ve Ferhat Hasköy’ün lokma hayrına katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “16 Nisan’da görüşlerimizi bir kenara koyup, vatanımız ve halkımız için karar vermemiz gereken bir gündür” dedi.

Şehzadeler esnafları 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması öncesinde evet oyu için lokma hayrında bulundu. Esnaflar Abdülaziz Aran ve Ferhat Hasköy’ün hayrına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve çevredeki esnaflar da katıldı. 16 Nisan’ da yapılacak olan halk oylamasında konunun parti olmadığın ifade eden Esnaf Ferhan Hasköy, “Bizler Anayasa değişikliğinde ‘Evet’e destek olmak amaçlı böyle bir lokma hayrını yaptık. Tüm halkımızın ve çevremizdeki esnaf kardeşlerimiz de bu halk oylamasına gidecek olan Anayasa değişiklik maddelerini okusunlar, bu konunun parti için değil devletimiz için olduğunu, milletimiz için olduğunu göreceklerdir. Bir esnaf olarak halkımızı 16 Nisan’da evet demeye çağırıyoruz” dedi.

“Halk oylamasından yüksek evet oyu çıkarmak için çalışacağız”

Şehzadeler esnafının Anayasa değişikliği ile ilgili yeteri derece bilgi sahibi olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şunları söyledi:

“Esnaflarımız referandumun ülkemiz, milletimiz ve ekonomimiz açısından ne kadar önemli olduğunu fark ettiği için bununla ilgili olarak lokma ikramları yapmaya başlamışlar. Bu duyarlılıkları nedeni ile esnaf kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Rabbim yapmış oldukları hayırlarını kabul etsin inşallah. 16 Nisan, gerçekten de partilerimiz bir kenara koyup ülkemiz ve milletimiz açısından karar vermemiz gereken bir gün. Ancak görüyoruz ki insanlarımız o kadar bilinçlenmiş ki evet oylarının daha bereketli çıkması için ikramlarda bulunmaya başlamışlar. İnşallah 16 Nisan akşamı Şehzadeler’den de Manisa’dan da evet oylarının rekor bir oranda çıkacağını bu tür etkinliklerle de görmüş oluyoruz. Değerli esnaf kardeşlerimize bu duyarlılıkları nedeni ile çok teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.