Şehzadeler kasım sonuna kadar hafta sonu da çalışacak

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 15:48, Güncelleme: 17.11.2016 - 15:48
 

Şehzadeler kasım sonuna kadar hafta sonu da çalışacak

Şehzadeler Belediyesi vezneleri 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında yapılandırmaların 25 Kasım tarihinde sona ermesi ve Çevre ve Temizlik Vergileri 2. taksitlerinin son gününün 30 Kasım olması nedeni...
Şehzadeler Belediyesi vezneleri 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında yapılandırmaların 25 Kasım tarihinde sona ermesi ve Çevre ve Temizlik Vergileri 2. taksitlerinin son gününün 30 Kasım olması nedeni ile Kasım ayı sonuna kadar hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri açık olacak.Şehzadeler Belediyesi vezneleri Kasım ayı sonuna kadar hafta sonları hizmet vermeye devam edecek. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında son günün 25 Kasım ve Çevre ve Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin de son gününün 30 Kasım olması nedeni ile tahsilat veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceğini belirtti. Vatandaşların mağdur olmaması adına son günü beklememesi gerektiğini belirten Başkan Çelik “Bilindiği gibi 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında borcu olan vatandaşlar için daha önce son gün 31 Ekim olarak belirlenmişti. Ancak Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yaptığı açıklama ile bu süre 25 Kasım tarihine kadar uzatıldı. Kasım ayı aynı zamanda Belediyelerin Çevre ve Temizlik Vergilerinin 2.taksitlerinin tahsil edildiği bir ay. Bu nedenle Kasım ayının ikinci yarısı veznelerimizde büyük bir yoğunluk beklemekteyiz. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları adına veznelerimiz Kasım ayı sonuna kadar 7 gün hizmet verecek. Hafta içi iş yoğunluğu nedeni ile yapılandırma yapma imkanı ve Vergilerini ödeme imkanları olmayan vatandaşlarımız Cumartesi veya Pazar günleri gelerek 25 Kasım tarihine kadar yapılandırmalarını yapabilecek, 30 Kasım’a kadar da vergilerinin 2.taksitlerini ödeye bilecekler. Bunun yanı sıra sistemimizde kayıtlı olan vatandaşlarımız vergilerini belediyemizin resmi internet sitesinde bulunan E-Belediyecilik sistemiz üzerinde de güvenli bir şekilde yapabilirler. Geçmiş borcu olup ta yapılandırmak isteyen ve ÇTV 2.taksitlerini ödemek isteyen vatandaşlarımızın sorun yaşamaması adına ödemelerini son güne bırakmamalarını rica ediyoruz” dedi.
Şehzadeler Belediyesi vezneleri 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında yapılandırmaların 25 Kasım tarihinde sona ermesi ve Çevre ve Temizlik Vergileri 2. taksitlerinin son gününün 30 Kasım olması nedeni...
Şehzadeler Belediyesi vezneleri 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında yapılandırmaların 25 Kasım tarihinde sona ermesi ve Çevre ve Temizlik Vergileri 2. taksitlerinin son gününün 30 Kasım olması nedeni ile Kasım ayı sonuna kadar hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri açık olacak.
Şehzadeler Belediyesi vezneleri Kasım ayı sonuna kadar hafta sonları hizmet vermeye devam edecek. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında son günün 25 Kasım ve Çevre ve Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin de son gününün 30 Kasım olması nedeni ile tahsilat veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceğini belirtti. Vatandaşların mağdur olmaması adına son günü beklememesi gerektiğini belirten Başkan Çelik “Bilindiği gibi 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanunu kapsamında borcu olan vatandaşlar için daha önce son gün 31 Ekim olarak belirlenmişti. Ancak Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yaptığı açıklama ile bu süre 25 Kasım tarihine kadar uzatıldı. Kasım ayı aynı zamanda Belediyelerin Çevre ve Temizlik Vergilerinin 2.taksitlerinin tahsil edildiği bir ay. Bu nedenle Kasım ayının ikinci yarısı veznelerimizde büyük bir yoğunluk beklemekteyiz. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları adına veznelerimiz Kasım ayı sonuna kadar 7 gün hizmet verecek. Hafta içi iş yoğunluğu nedeni ile yapılandırma yapma imkanı ve Vergilerini ödeme imkanları olmayan vatandaşlarımız Cumartesi veya Pazar günleri gelerek 25 Kasım tarihine kadar yapılandırmalarını yapabilecek, 30 Kasım’a kadar da vergilerinin 2.taksitlerini ödeye bilecekler. Bunun yanı sıra sistemimizde kayıtlı olan vatandaşlarımız vergilerini belediyemizin resmi internet sitesinde bulunan E-Belediyecilik sistemiz üzerinde de güvenli bir şekilde yapabilirler. Geçmiş borcu olup ta yapılandırmak isteyen ve ÇTV 2.taksitlerini ödemek isteyen vatandaşlarımızın sorun yaşamaması adına ödemelerini son güne bırakmamalarını rica ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.