Şehzadeler ve büyükşehir normalleşme süreci için güç birliği yapıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2020 - 15:24, Güncelleme: 28.05.2020 - 15:24
 

Şehzadeler ve büyükşehir normalleşme süreci için güç birliği yapıyor

KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA UZUN BİR ARADAN SONRA YARIN CAMİLER YENİDEN İBADETE AÇILACAK. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ MEHMET GÜZGÜLÜ İLE BİR ARAYA GELEREK, İKİ BELEDİYENİN BU SÜREÇTE ALACAĞI TEDBİRLERİ VE DAHA SONRAKİ GÜNLERDE BİRLİKTE YAPACAĞI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ.
Korona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra yarın camiler yeniden ibadete açılacak. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile bir araya gelerek, iki belediyenin bu süreçte alacağı tedbirleri ve daha sonraki günlerde birlikte yapacağı çalışmaları değerlendirdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile bir araya gelerek, korona virüs kısıtlamaları sonrasında başlayan normalleşme sürecine ilişkin iki belediyenin yapacağı çalışmaları değerlendirdi. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu’nun da hazır bunduğu görüşmede, Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasındaki işbirliği masaya yatırıldı. Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uyum içinde çalıştığına dikkat çekerek şöyle konuştu: “Malumunuz yarın camilerimiz Cuma namazı ile tekrardan ibadete açılıyor. Bu kapsamda daha önce bir görüşme gerçekleştirdik. Şehzadeler ilçemizdeki camilerimizi ekiplerimiz kendi aralarında paylaştılar. Camilerimizin bir kısmında yapılacak olan temizlik ve dezenfekte çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyemiz üstlendi. Bir kısmında da Şehzadeler Belediyesi olarak biz bu çalışmaları yürütüyoruz. İnşallah en güzel şekilde, huzur içinde tedbirlere riayet ederek yarın uzun bir aradan sonra ilk Cuma namazımızı kılmış olacağız. Gerek pandemi sürecindeki gerekse diğer hizmetlerimizde olsun sürekli fikir alışverişi içerindeyiz. Destekleri, katkıları ve yaptıkları hizmetler için Manisa Büyükşehir Başkanvekilimize, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e hemşehrilerimiz adına teşekkürü bir borç biliyorum.” Yeni hizmet binasına taşınan Şehzadeler Belediyesi’ne hayırlı olsuna daha önce gelemediğini ancak her konuda telefonla Başkan Çelik ile görüştüklerini ve yaşanan problemlere çözüm bulduklarını kaydeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ise şöyle dedi: “Camilerin açılmasının ardından, lokanta ve kahvehanelerimizin açılması gündemde. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimiz ile bunları görüşüyor, esnaf ve vatandaşlarımıza yardımcı olma planları yapıyoruz. Yarın camilerimizde yaşanabilecek sorunları çözmeye çalışıyoruz. Zor günleri bu şekilde atlatacak inşallah çok daha güzel günler göreceğiz.”
KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA UZUN BİR ARADAN SONRA YARIN CAMİLER YENİDEN İBADETE AÇILACAK. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ MEHMET GÜZGÜLÜ İLE BİR ARAYA GELEREK, İKİ BELEDİYENİN BU SÜREÇTE ALACAĞI TEDBİRLERİ VE DAHA SONRAKİ GÜNLERDE BİRLİKTE YAPACAĞI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ.

Korona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra yarın camiler yeniden ibadete açılacak. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile bir araya gelerek, iki belediyenin bu süreçte alacağı tedbirleri ve daha sonraki günlerde birlikte yapacağı çalışmaları değerlendirdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile bir araya gelerek, korona virüs kısıtlamaları sonrasında başlayan normalleşme sürecine ilişkin iki belediyenin yapacağı çalışmaları değerlendirdi. AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu’nun da hazır bunduğu görüşmede, Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasındaki işbirliği masaya yatırıldı.

Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uyum içinde çalıştığına dikkat çekerek şöyle konuştu: “Malumunuz yarın camilerimiz Cuma namazı ile tekrardan ibadete açılıyor. Bu kapsamda daha önce bir görüşme gerçekleştirdik. Şehzadeler ilçemizdeki camilerimizi ekiplerimiz kendi aralarında paylaştılar. Camilerimizin bir kısmında yapılacak olan temizlik ve dezenfekte çalışmalarını Manisa Büyükşehir Belediyemiz üstlendi. Bir kısmında da Şehzadeler Belediyesi olarak biz bu çalışmaları yürütüyoruz. İnşallah en güzel şekilde, huzur içinde tedbirlere riayet ederek yarın uzun bir aradan sonra ilk Cuma namazımızı kılmış olacağız. Gerek pandemi sürecindeki gerekse diğer hizmetlerimizde olsun sürekli fikir alışverişi içerindeyiz. Destekleri, katkıları ve yaptıkları hizmetler için Manisa Büyükşehir Başkanvekilimize, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e hemşehrilerimiz adına teşekkürü bir borç biliyorum.”

Yeni hizmet binasına taşınan Şehzadeler Belediyesi’ne hayırlı olsuna daha önce gelemediğini ancak her konuda telefonla Başkan Çelik ile görüştüklerini ve yaşanan problemlere çözüm bulduklarını kaydeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ise şöyle dedi: “Camilerin açılmasının ardından, lokanta ve kahvehanelerimizin açılması gündemde. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimiz ile bunları görüşüyor, esnaf ve vatandaşlarımıza yardımcı olma planları yapıyoruz. Yarın camilerimizde yaşanabilecek sorunları çözmeye çalışıyoruz. Zor günleri bu şekilde atlatacak inşallah çok daha güzel günler göreceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.