Şehzadeler ve Yunusemre zabıtalarından yılbaşı denetimi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2019 - 13:23, Güncelleme: 30.12.2019 - 13:23
 

Şehzadeler ve Yunusemre zabıtalarından yılbaşı denetimi

Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Yılbaşı Öncesi İşletmelerde Ve Eğlence Mekanlarında Denetimlerini Sıklaştırdı
Şehzadeler ve Yunusemre ilçesinde zabıta ekipleri yeni yıla sayılı saatler kala eğlence mekanları ve kafelerde denetim yaptı. Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yeni yıl öncesinde eğlence mekanları ve kafelerde denetim yaptı. Ekipler yaptıkları denetimlerde uygun şartları taşımayan mekanlara eksikliklerini gidermeleri için gerekli uyarıları yaptı. Manisa halkının yılbaşı gecesini rahat bir şekilde geçirmeleri için eğlence mekanlarında sıkı bir denetim başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ile eğlence mekanlarında ve kafelerde denetimlerimizi arttırdık. Yılbaşı gecesini dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir yılbaşı gecesi geçirmeleri için hijyen denetimleri, gıda kontrolleri ve mekanların uygunluklarını denetledik. İlçemizde yaptığımız denetlemelerde işletmelerin büyük çoğunluğunun gerekli tüm şartları taşıdığını gördük. Ancak bunun yanı sıra ufak tefek bazı sıkıntıları olan işyerlerine de gerekli uyarıları yaptık, takipçisi olmaya devam edeceğiz. Halkımızın yılbaşı gecesini huzurlu ve güzel bir şekilde geçirmeleri için denetimlerimiz devam edecek.” dedi. Yunusemre’den işletmelere yılbaşı denetimi Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi işletmelerde ve eğlence mekanlarında denetimlerini sıklaştırdı. Yunusemre Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşı öncesi denetimlerini yoğunlaştırdı. Ekipler, ilçedeki eğlence mekanları ve işletmelerde imalat, gürültü, üretim koşulları, ürünlerin fiyat etiketinin olup olmadığı, etiket ve kasada çıkan fiyat farkı olup olmadığını ve diğer mevzuatları denetledi. Rutin olarak yaptıkları kontrolleri yılbaşı öncesi yoğunlaştırdıklarını aktaran Zabıta Müdürü Özgür Esin konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yılbaşı öncesinde vatandaşlarımızın rahat etmesini sağlamak amacıyla gıda teknikerimizin eşliğinde eğlence mekanlarına hijyen, gürültü, ruhsat ve diğer mevzuatlar konusunda denetlemelerde bulunuyoruz. Ayrıca işletmelerde imalat ve üretim koşullarını, ürünlerin fiyat etiketinin olup olmadığını, etiket ve kasada çıkan fiyat farkı olup olmadığını, elinde ürün olup satmayan yani stokçuluk yapanlara yönelik denetleyici ve cezai işlemler yapıyoruz. Denetlemeler doğrultusunda eksiklikleri bulunan işletmeler uyarıldı.” dedi.
Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Yılbaşı Öncesi İşletmelerde Ve Eğlence Mekanlarında Denetimlerini Sıklaştırdı

Şehzadeler ve Yunusemre ilçesinde zabıta ekipleri yeni yıla sayılı saatler kala eğlence mekanları ve kafelerde denetim yaptı.

Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan yeni yıl öncesinde eğlence mekanları ve kafelerde denetim yaptı. Ekipler yaptıkları denetimlerde uygun şartları taşımayan mekanlara eksikliklerini gidermeleri için gerekli uyarıları yaptı.

Manisa halkının yılbaşı gecesini rahat bir şekilde geçirmeleri için eğlence mekanlarında sıkı bir denetim başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ile eğlence mekanlarında ve kafelerde denetimlerimizi arttırdık. Yılbaşı gecesini dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir yılbaşı gecesi geçirmeleri için hijyen denetimleri, gıda kontrolleri ve mekanların uygunluklarını denetledik. İlçemizde yaptığımız denetlemelerde işletmelerin büyük çoğunluğunun gerekli tüm şartları taşıdığını gördük. Ancak bunun yanı sıra ufak tefek bazı sıkıntıları olan işyerlerine de gerekli uyarıları yaptık, takipçisi olmaya devam edeceğiz. Halkımızın yılbaşı gecesini huzurlu ve güzel bir şekilde geçirmeleri için denetimlerimiz devam edecek.” dedi.

Yunusemre’den işletmelere yılbaşı denetimi

Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi işletmelerde ve eğlence mekanlarında denetimlerini sıklaştırdı.

Yunusemre Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşı öncesi denetimlerini yoğunlaştırdı. Ekipler, ilçedeki eğlence mekanları ve işletmelerde imalat, gürültü, üretim koşulları, ürünlerin fiyat etiketinin olup olmadığı, etiket ve kasada çıkan fiyat farkı olup olmadığını ve diğer mevzuatları denetledi. Rutin olarak yaptıkları kontrolleri yılbaşı öncesi yoğunlaştırdıklarını aktaran Zabıta Müdürü Özgür Esin konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yılbaşı öncesinde vatandaşlarımızın rahat etmesini sağlamak amacıyla gıda teknikerimizin eşliğinde eğlence mekanlarına hijyen, gürültü, ruhsat ve diğer mevzuatlar konusunda denetlemelerde bulunuyoruz. Ayrıca işletmelerde imalat ve üretim koşullarını, ürünlerin fiyat etiketinin olup olmadığını, etiket ve kasada çıkan fiyat farkı olup olmadığını, elinde ürün olup satmayan yani stokçuluk yapanlara yönelik denetleyici ve cezai işlemler yapıyoruz. Denetlemeler doğrultusunda eksiklikleri bulunan işletmeler uyarıldı.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.