Şehzadeler zabıtası Ahmet İlhami için seferber oldu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2019 - 14:23, Güncelleme: 15.04.2019 - 14:23
 

Şehzadeler zabıtası Ahmet İlhami için seferber oldu

Şehzadeler Belediyesi zabıtası, yaşamını sürdürebilmesi için kök hücre nakli olması gereken 2 yaşındaki Ahmet İlhami Sezer’e umut olabilmek adına, kök hücre bağışında bulundu. Uygun donör bulunabilirse küçük Ahmet İlhami hayata...
Şehzadeler Belediyesi zabıtası, yaşamını sürdürebilmesi için kök hücre nakli olması gereken 2 yaşındaki Ahmet İlhami Sezer’e umut olabilmek adına, kök hücre bağışında bulundu. Uygun donör bulunabilirse küçük Ahmet İlhami hayata tutunacak.Yaşamını sürdürebilmek için kök hücre nakli olması gereken Manisalı 2 yaşındaki Ahmet İlhami’ye uygun kök hücre bulunması için Manisalılar seferber oldu. Sosyal medya üzerinden vatandaşlara çağrıda bulunan baba Barış Sezer, “Oğlum Ahmet İlhami AML lösemisi. 9 Eylül Üniversitesi’nde tedavi görüyor. Maalesef uygun ilik (kök hücre) bulunamadı. 10 dakikanızı ayırıp Kızılay’a giderek kök hücre donörü olur musunuz? Belki de Ahmet İlhami’nin kahramanı siz olursunuz. Ben bunu herkes paylaşsın diye değil, herkes donör olsun diye söylüyorum. Lütfen donör olun” sözleriyle yardım istemişti.Baba Sezer’in bu çağrısına Şehzadeler Belediyesi Zabıtası, duyarsız kalmadı. Bir grup zabıta memuru yaşamını sürdürebilmesi için kök hücre nakli olması gereken, Ahmet İlhami’ye umut olabilmek için kök hücre bağışında bulundu.
Şehzadeler Belediyesi zabıtası, yaşamını sürdürebilmesi için kök hücre nakli olması gereken 2 yaşındaki Ahmet İlhami Sezer’e umut olabilmek adına, kök hücre bağışında bulundu. Uygun donör bulunabilirse küçük Ahmet İlhami hayata...

Şehzadeler Belediyesi zabıtası, yaşamını sürdürebilmesi için kök hücre nakli olması gereken 2 yaşındaki Ahmet İlhami Sezer’e umut olabilmek adına, kök hücre bağışında bulundu. Uygun donör bulunabilirse küçük Ahmet İlhami hayata tutunacak.

Yaşamını sürdürebilmek için kök hücre nakli olması gereken Manisalı 2 yaşındaki Ahmet İlhami’ye uygun kök hücre bulunması için Manisalılar seferber oldu. Sosyal medya üzerinden vatandaşlara çağrıda bulunan baba Barış Sezer, “Oğlum Ahmet İlhami AML lösemisi. 9 Eylül Üniversitesi’nde tedavi görüyor. Maalesef uygun ilik (kök hücre) bulunamadı. 10 dakikanızı ayırıp Kızılay’a giderek kök hücre donörü olur musunuz? Belki de Ahmet İlhami’nin kahramanı siz olursunuz. Ben bunu herkes paylaşsın diye değil, herkes donör olsun diye söylüyorum. Lütfen donör olun” sözleriyle yardım istemişti.

Baba Sezer’in bu çağrısına Şehzadeler Belediyesi Zabıtası, duyarsız kalmadı. Bir grup zabıta memuru yaşamını sürdürebilmesi için kök hücre nakli olması gereken, Ahmet İlhami’ye umut olabilmek için kök hücre bağışında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.