Şehzadeler’de ova yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 16:34, Güncelleme: 09.11.2016 - 16:34
 

Şehzadeler’de ova yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Şehzadeler Belediyesinin, ilçe genelinde başlattığı ova yolları düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehzadeler’de çiftçilerin tarlalarına daha rahat bir şekilde ulaşmaları için ova yollarında düzenleme yaptıklarını...
Şehzadeler Belediyesinin, ilçe genelinde başlattığı ova yolları düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehzadeler’de çiftçilerin tarlalarına daha rahat bir şekilde ulaşmaları için ova yollarında düzenleme yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Üreticilerimizin tarla ve bağlarına rahat bir şekilde ulaşmaları için ova yolları düzenleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.Kurulduğu yıldan itibaren Şehzadeler’deki ova yollarında düzenleme çalışması başlatan Şehzadeler Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ova yolları düzenleme çalışmaları kapsamında Kalemli Mahallesinde ova yollarında düzenleme çalışmaları başlattı. Bugüne kadar toplamda 2 bin kilometre ova yolu düzenleme çalışması yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Göreve geldiğimiz yıl başlattığımız ova yolları düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şehzadeler’imizdeki çiftçilerimizin arazilerine daha rahat ulaşabilmeleri için ova yollarında yaptığımız malzemeli ve malzemesiz düzenleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında ekiplerimiz Kalemli Mahallemizde çalışmalarını sürdürüyorlar. Kış ayları nedeni ile hava şartlarının imkan verdiği zamana kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ova yolları düzenleme çalışmalarımız kapsamında 3 yıllık sürede 2 bin kilometrenin üzerinde malzemeli ve malzemesiz ova yolu çalışmasını yaparak çiftçilerimizin daha rahat etmelerini sağladık.” dedi.
Şehzadeler Belediyesinin, ilçe genelinde başlattığı ova yolları düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehzadeler’de çiftçilerin tarlalarına daha rahat bir şekilde ulaşmaları için ova yollarında düzenleme yaptıklarını...
Şehzadeler Belediyesinin, ilçe genelinde başlattığı ova yolları düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehzadeler’de çiftçilerin tarlalarına daha rahat bir şekilde ulaşmaları için ova yollarında düzenleme yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Üreticilerimizin tarla ve bağlarına rahat bir şekilde ulaşmaları için ova yolları düzenleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Kurulduğu yıldan itibaren Şehzadeler’deki ova yollarında düzenleme çalışması başlatan Şehzadeler Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ova yolları düzenleme çalışmaları kapsamında Kalemli Mahallesinde ova yollarında düzenleme çalışmaları başlattı. Bugüne kadar toplamda 2 bin kilometre ova yolu düzenleme çalışması yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Göreve geldiğimiz yıl başlattığımız ova yolları düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şehzadeler’imizdeki çiftçilerimizin arazilerine daha rahat ulaşabilmeleri için ova yollarında yaptığımız malzemeli ve malzemesiz düzenleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında ekiplerimiz Kalemli Mahallemizde çalışmalarını sürdürüyorlar. Kış ayları nedeni ile hava şartlarının imkan verdiği zamana kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ova yolları düzenleme çalışmalarımız kapsamında 3 yıllık sürede 2 bin kilometrenin üzerinde malzemeli ve malzemesiz ova yolu çalışmasını yaparak çiftçilerimizin daha rahat etmelerini sağladık.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.