Şehzadeler’in göz sağlığı Batıgöz’e emanet

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2016 - 12:47, Güncelleme: 11.11.2016 - 12:47
 

Şehzadeler’in göz sağlığı Batıgöz’e emanet

Şehzadeler Belediyesi Ve Batıgöz Hastanesi Arasından, Şehzadeler Belediyesi Personeli Ve Yakınlarını Kapsayan İndirim Protokolü İmzalandi. Yapılan Protokol Gereği Şehzadeler Belediyesi Çalişanlari Ve Yakınları Yüzde 10 İla Yüzde 30 Arasında Değişen İndirimden Faydalanabilecekler.
Şehzadeler Belediyesi ve Batıgöz Hastanesi arasından, Şehzadeler Belediyesi personeli ve yakınlarını kapsayan indirim protokolü imzalandı. Yapılan protokol gereği Şehzadeler Belediyesi çalışanları ve yakınları yüzde 10 ila yüzde 30 arasında değişen indirimden faydalanabilecekler.Şehzadeler Belediyesi ve Batıgöz Hastanesi arasında belediye çalışanları ve yakınlarını kapsayan göz tedavisi ile ilgili indirim protokolü imzalandı. İndirim protokolü Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve Batıgöz Hastanesi Ege Bölge İş Geliştirme Müdürü Okan Işıklı’nın katılımı ile imzalandı.İmzalanan protokol gereği Şehzadeler Belediye çalışanları ve yakınlarının belirli miktarlarda indirim ile göz muayene ve gerekli operasyonlarını Batıgöz Hastanesin yaptırabileceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, “Manisa’mızda yeni açılmış olan Batıgöz Hastanesi ile Belediyemiz arasında bir protokolü yürürlüğe koyuyoruz. Batıgöz Hastanesi ile birlikte imzaladığımız protokol gereği Belediyemizin personelleri ve yakınları göz muayenelerini, gerekli tetkik ve operasyonları değişen miktarlarda indirimli yaptıra bilecekler. Bu sayede hayatın en önemli organı olan göz sağlığı için daha az miktarda para ödeyerek muayene olabilecekler” dedi.Şehzadeler Belediyesi ile imzalanan protokol gereği belediye çalışanlarının ve yakınlarının indirimli muayene olabileceklerini ifade eden Batıgöz Hastanesi Ege Bölge İş Geliştirme Müdürü Okan Işıklı, indirim oranlarından yararlanmak için hastaların personel kimliği ile müracaat etmelerinin yeterli olduğunu kaydetti.
Şehzadeler Belediyesi Ve Batıgöz Hastanesi Arasından, Şehzadeler Belediyesi Personeli Ve Yakınlarını Kapsayan İndirim Protokolü İmzalandi. Yapılan Protokol Gereği Şehzadeler Belediyesi Çalişanlari Ve Yakınları Yüzde 10 İla Yüzde 30 Arasında Değişen İndirimden Faydalanabilecekler.
Şehzadeler Belediyesi ve Batıgöz Hastanesi arasından, Şehzadeler Belediyesi personeli ve yakınlarını kapsayan indirim protokolü imzalandı. Yapılan protokol gereği Şehzadeler Belediyesi çalışanları ve yakınları yüzde 10 ila yüzde 30 arasında değişen indirimden faydalanabilecekler.
Şehzadeler Belediyesi ve Batıgöz Hastanesi arasında belediye çalışanları ve yakınlarını kapsayan göz tedavisi ile ilgili indirim protokolü imzalandı. İndirim protokolü Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve Batıgöz Hastanesi Ege Bölge İş Geliştirme Müdürü Okan Işıklı’nın katılımı ile imzalandı.
İmzalanan protokol gereği Şehzadeler Belediye çalışanları ve yakınlarının belirli miktarlarda indirim ile göz muayene ve gerekli operasyonlarını Batıgöz Hastanesin yaptırabileceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, “Manisa’mızda yeni açılmış olan Batıgöz Hastanesi ile Belediyemiz arasında bir protokolü yürürlüğe koyuyoruz. Batıgöz Hastanesi ile birlikte imzaladığımız protokol gereği Belediyemizin personelleri ve yakınları göz muayenelerini, gerekli tetkik ve operasyonları değişen miktarlarda indirimli yaptıra bilecekler. Bu sayede hayatın en önemli organı olan göz sağlığı için daha az miktarda para ödeyerek muayene olabilecekler” dedi.
Şehzadeler Belediyesi ile imzalanan protokol gereği belediye çalışanlarının ve yakınlarının indirimli muayene olabileceklerini ifade eden Batıgöz Hastanesi Ege Bölge İş Geliştirme Müdürü Okan Işıklı, indirim oranlarından yararlanmak için hastaların personel kimliği ile müracaat etmelerinin yeterli olduğunu kaydetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.