Şehzadeler’in mahalleleri daha güvenli hale geliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2018 - 14:17, Güncelleme: 20.09.2018 - 14:17
 

Şehzadeler’in mahalleleri daha güvenli hale geliyor

Şehzadeler Belediyesi, vatandaşların daha huzurlu ve güvenli ortamlarda yaşamalarını sağlamak amacıyla mahallelerde güvenlik kamerası montajı yapmaya devam ediyor.Şehzadeler Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra halkın yararına...
Şehzadeler Belediyesi, vatandaşların daha huzurlu ve güvenli ortamlarda yaşamalarını sağlamak amacıyla mahallelerde güvenlik kamerası montajı yapmaya devam ediyor.Şehzadeler Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra halkın yararına olan hizmetleri de aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla merkez ve kırsal mahallelere bugüne kadar 258 güvenlik kamerası montajı yapan Şehzadeler Belediyesi, mahalleleri daha güvenli hale getiriyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Şehzadeler’de yaşayan vatandaşların güven ve huzuru içinde çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan 171 bin vatandaşımızın huzur ve güveni için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. 67 mahallemizde rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra halkımızın güvenilir şehirde rahatça yaşamaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda belde ve köyden mahalleye dönüşmüş olan yerleşim yerlerinde güvenlik kamerası montajı yaparak ve mevcut olan kamera sistemlerini de yenileyerek aktif hale getirdik. Bunun yanı sıra ana arter noktasında olan kırsal mahallelerimizin bir kısmında da kamera montajlarını yaparak, daha güvenli bir Şehzadeler’i oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız bu çalışmamız ile Şehzadelerimizin farklı noktalarına 400 bin liralık bir harcama ile 258 adet güvenlik kamerası montajını yaptık. Şehzadelerimizde yaşayan 171 bin vatandaşımızın daha güvenli bir şehirde yaşamaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Şehzadeler Belediyesi, vatandaşların daha huzurlu ve güvenli ortamlarda yaşamalarını sağlamak amacıyla mahallelerde güvenlik kamerası montajı yapmaya devam ediyor.Şehzadeler Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra halkın yararına...

Şehzadeler Belediyesi, vatandaşların daha huzurlu ve güvenli ortamlarda yaşamalarını sağlamak amacıyla mahallelerde güvenlik kamerası montajı yapmaya devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra halkın yararına olan hizmetleri de aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla merkez ve kırsal mahallelere bugüne kadar 258 güvenlik kamerası montajı yapan Şehzadeler Belediyesi, mahalleleri daha güvenli hale getiriyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Şehzadeler’de yaşayan vatandaşların güven ve huzuru içinde çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan 171 bin vatandaşımızın huzur ve güveni için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. 67 mahallemizde rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra halkımızın güvenilir şehirde rahatça yaşamaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda belde ve köyden mahalleye dönüşmüş olan yerleşim yerlerinde güvenlik kamerası montajı yaparak ve mevcut olan kamera sistemlerini de yenileyerek aktif hale getirdik. Bunun yanı sıra ana arter noktasında olan kırsal mahallelerimizin bir kısmında da kamera montajlarını yaparak, daha güvenli bir Şehzadeler’i oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız bu çalışmamız ile Şehzadelerimizin farklı noktalarına 400 bin liralık bir harcama ile 258 adet güvenlik kamerası montajını yaptık. Şehzadelerimizde yaşayan 171 bin vatandaşımızın daha güvenli bir şehirde yaşamaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.