Şehzadeli kadınlar spora başlıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2019 - 10:43, Güncelleme: 20.06.2019 - 10:43
 

Şehzadeli kadınlar spora başlıyor

Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi’nde Yaz Sezonu İçin Kurs Kayıtları Başlıyor.
Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi’nde yaz sezonu için kurs kayıtları başlıyor. Yaz döneminde step, fitness, aerobik ve pilates yapmak isteyen kadınlar, 24 Haziran-8 Temmuz tarihlerinde kayıt yaptırabilecek. Şehzadeler Belediyesi’nin yaz dönemi kurslarına bir yenisi daha eklendi. Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi’nde yaz sezonu için kurs kayıtları başlıyor. Yaz döneminde formda kalmak ve form tutmak isteyen kadınlar step, fitness, aerobik ve pilates dallarında açılacak kurslara 24 Haziran- 8 Temmuz tarihlerinde kayıt yaptırabilecek. 1 Temmuz’da eğitmenler eşliğinde başlayacak kurslar hafta içi her gün 09.00-18.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler 2. Anafartalar Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi’ndeki Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi’ne başvurabilecek veya 0236 250 1150 nolu telefonla bilgi alabilecek.
Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi’nde Yaz Sezonu İçin Kurs Kayıtları Başlıyor.

Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi’nde yaz sezonu için kurs kayıtları başlıyor. Yaz döneminde step, fitness, aerobik ve pilates yapmak isteyen kadınlar, 24 Haziran-8 Temmuz tarihlerinde kayıt yaptırabilecek.

Şehzadeler Belediyesi’nin yaz dönemi kurslarına bir yenisi daha eklendi. Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi’nde yaz sezonu için kurs kayıtları başlıyor. Yaz döneminde formda kalmak ve form tutmak isteyen kadınlar step, fitness, aerobik ve pilates dallarında açılacak kurslara 24 Haziran- 8 Temmuz tarihlerinde kayıt yaptırabilecek. 1 Temmuz’da eğitmenler eşliğinde başlayacak kurslar hafta içi her gün 09.00-18.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler 2. Anafartalar Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi’ndeki Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi’ne başvurabilecek veya 0236 250 1150 nolu telefonla bilgi alabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.