Selendi Devlet Hastanesinde hizmet kalitesi artıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2017 - 09:01, Güncelleme: 07.07.2017 - 09:01
 

Selendi Devlet Hastanesinde hizmet kalitesi artıyor

Geçtiğimiz yıl yeni hizmet binasına taşınarak hizmet kalitesini artıran Selendi Devlet Hastanesine Dahiliye Uzmanı olarak atanan Dr. Tülay Tolga görevine başladı.Sağlıkta yapılan yatırımlar sayesinde modern bir hizmet binasına geçtiğimiz...
Geçtiğimiz yıl yeni hizmet binasına taşınarak hizmet kalitesini artıran Selendi Devlet Hastanesine Dahiliye Uzmanı olarak atanan Dr. Tülay Tolga görevine başladı.Sağlıkta yapılan yatırımlar sayesinde modern bir hizmet binasına geçtiğimiz yıl kavuşan Selendi ilçesinde eksikliği hissedilen doktorların da birer birer ataması yapılarak ilçe halkına sağlıkta en iyi hizmet verilmeye çalışılıyor.Sohbet Hattı Ucuz Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Muğla doğumlu olan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Dahiliye alanında uzmanlığını tamamlayan Uzm. Dr. Tülay Tolga ilk görev yeri olarak Manisa’nın Selendi ilçesindeki devlet hastanesine ataması yapıldı. Selendi İlçe Devlet Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Uzman Dr. Tülay Tolga ilk görev yeri olan Selendi’de görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah görev süremizce ilçe halkına en iyi sağlık hizmetini sunacağız." dedi.
Geçtiğimiz yıl yeni hizmet binasına taşınarak hizmet kalitesini artıran Selendi Devlet Hastanesine Dahiliye Uzmanı olarak atanan Dr. Tülay Tolga görevine başladı.Sağlıkta yapılan yatırımlar sayesinde modern bir hizmet binasına geçtiğimiz...

Geçtiğimiz yıl yeni hizmet binasına taşınarak hizmet kalitesini artıran Selendi Devlet Hastanesine Dahiliye Uzmanı olarak atanan Dr. Tülay Tolga görevine başladı.

Sağlıkta yapılan yatırımlar sayesinde modern bir hizmet binasına geçtiğimiz yıl kavuşan Selendi ilçesinde eksikliği hissedilen doktorların da birer birer ataması yapılarak ilçe halkına sağlıkta en iyi hizmet verilmeye çalışılıyor.Sohbet Hattı Ucuz Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Muğla doğumlu olan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Dahiliye alanında uzmanlığını tamamlayan Uzm. Dr. Tülay Tolga ilk görev yeri olarak Manisa’nın Selendi ilçesindeki devlet hastanesine ataması yapıldı. Selendi İlçe Devlet Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Uzman Dr. Tülay Tolga ilk görev yeri olan Selendi’de görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah görev süremizce ilçe halkına en iyi sağlık hizmetini sunacağız." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.