Selendi Seçim Müdürü Aysel Yılmaz göreve başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 22:36, Güncelleme: 25.01.2019 - 22:36
 

Selendi Seçim Müdürü Aysel Yılmaz göreve başladı

Selendi İlçe Seçim Müdürlüğüne atanan Aysel Yılmaz görevine başladı.
Selendi İlçe Seçim Müdürlüğüne atanan Aysel Yılmaz görevine başladı.Hasan Hüseyin Keskin tarafından 1 yıldır vekâleten yürütülen Selendi İlçe Seçim Müdürlüğü görevine asaleten atanan Aysel Yılmaz Selendi’de görevine başladı. 1991 Ankara Keçiören doğumlu olan Aysel Yılmaz, ilkokul, ortaokul ve liseyi bu ilçede tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Eylül 2018’de Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açılan sınavda başarılı olarak açıktan atamayla Selendi İlçe Seçim Müdürlüğü görevine atandı. Görevine başlayan Aysel Yılmaz, "İlk görev yerim olan Selendi de görev yapmaktan mutluyum" dedi.
Selendi İlçe Seçim Müdürlüğüne atanan Aysel Yılmaz görevine başladı.

Selendi İlçe Seçim Müdürlüğüne atanan Aysel Yılmaz görevine başladı.

Hasan Hüseyin Keskin tarafından 1 yıldır vekâleten yürütülen Selendi İlçe Seçim Müdürlüğü görevine asaleten atanan Aysel Yılmaz Selendi’de görevine başladı. 1991 Ankara Keçiören doğumlu olan Aysel Yılmaz, ilkokul, ortaokul ve liseyi bu ilçede tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Eylül 2018’de Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açılan sınavda başarılı olarak açıktan atamayla Selendi İlçe Seçim Müdürlüğü görevine atandı. Görevine başlayan Aysel Yılmaz, "İlk görev yerim olan Selendi de görev yapmaktan mutluyum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.