Selendi SGK Şubesi için imzalar atıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2016 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2016 - 11:39
 

Selendi SGK Şubesi için imzalar atıldı

Manisa’nın Selendi ilçesinde, açılması planlanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) için protokol imzalandı.AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının Ankara ziyareti sırasında dile getirilen...
Manisa’nın Selendi ilçesinde, açılması planlanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) için protokol imzalandı.AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının Ankara ziyareti sırasında dile getirilen dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu tarafından açılma talimatı verilen Selendi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şubesi için önemli bir gelişme yaşandı. Karar hızla uygulanırken, SGK şubesi için SGK Manisa İl Müdür Vekili Yavuz Kurt ile İlçe Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Mehmet Çimen arasında protokol imzalandı. Kaymakamlık makamında imzalanan protokol ile şubenin esnaf ve sanatkarlar odası binasında açılacağı kaydedildi. Karşılıklı olarak atılan imzalar sonrasında konuşan SGK Manisa İl Müdürü Vekili Yavuz Kurt, SGK’nın 78 milyon vatandaşa hizmet sunan çok köklü bir kurum olduğunu ifade etti. Kurt, "Selendili vatandaşlarımızın düne kadar Manisa merkez ve daha sonra Kula’ya çağırıp davet ederken bu gün kendi mahallesinde, kendi ilçesinde tanıdığı yerde bu hizmetleri etkin bir biçimde alabilmesini sağlama gayreti içerisinde olacağız" dedi.AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ise şöyle konuştu:"İlçe oda başkanlarımızla beraber yaptığımız Ankara ziyaretinde şimdiki İçişleri Bakanı olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu ilçemize SGK şubesi açılması için isteğimiz olmuştu. Bakanımız da ilçemize SGK şubesinin açılması konusunda bize destek olacağını ve açılması konusunda da talimat vereceğini söylemişti. Selendi’de birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece yapamayacağımız hiçbir iş yoktur."Protokol imzalama törenine, SGK İl Müdür Vekili Yavuz Kurt, Manisa AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çimen, Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Tosun, Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Şükrü Filik, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Sağdıç, Kula SGK Müdürü Kadir Koçak ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Muzaffer Çırak katıldı.
Manisa’nın Selendi ilçesinde, açılması planlanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) için protokol imzalandı.AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının Ankara ziyareti sırasında dile getirilen...
Manisa’nın Selendi ilçesinde, açılması planlanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) için protokol imzalandı.
AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının Ankara ziyareti sırasında dile getirilen dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu tarafından açılma talimatı verilen Selendi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şubesi için önemli bir gelişme yaşandı. Karar hızla uygulanırken, SGK şubesi için SGK Manisa İl Müdür Vekili Yavuz Kurt ile İlçe Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Mehmet Çimen arasında protokol imzalandı. Kaymakamlık makamında imzalanan protokol ile şubenin esnaf ve sanatkarlar odası binasında açılacağı kaydedildi. Karşılıklı olarak atılan imzalar sonrasında konuşan SGK Manisa İl Müdürü Vekili Yavuz Kurt, SGK’nın 78 milyon vatandaşa hizmet sunan çok köklü bir kurum olduğunu ifade etti. Kurt, "Selendili vatandaşlarımızın düne kadar Manisa merkez ve daha sonra Kula’ya çağırıp davet ederken bu gün kendi mahallesinde, kendi ilçesinde tanıdığı yerde bu hizmetleri etkin bir biçimde alabilmesini sağlama gayreti içerisinde olacağız" dedi.
AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ise şöyle konuştu:
"İlçe oda başkanlarımızla beraber yaptığımız Ankara ziyaretinde şimdiki İçişleri Bakanı olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu ilçemize SGK şubesi açılması için isteğimiz olmuştu. Bakanımız da ilçemize SGK şubesinin açılması konusunda bize destek olacağını ve açılması konusunda da talimat vereceğini söylemişti. Selendi’de birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece yapamayacağımız hiçbir iş yoktur."
Protokol imzalama törenine, SGK İl Müdür Vekili Yavuz Kurt, Manisa AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çimen, Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Tosun, Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Şükrü Filik, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Sağdıç, Kula SGK Müdürü Kadir Koçak ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Muzaffer Çırak katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.