Selendi üniversite için birleşti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2016 - 09:51, Güncelleme: 08.11.2016 - 09:51
 

Selendi üniversite için birleşti

Selendi protokolü AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur’la birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’yi ziyaret ederek, Selendi’ye meslek yüksek okulu açılması için görüşmelerde bulundu.Selendi’de...
Selendi protokolü AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur’la birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’yi ziyaret ederek, Selendi’ye meslek yüksek okulu açılması için görüşmelerde bulundu.Selendi’de Manisa CBÜ’ne bağlı meslek yüksek okulu açılması için AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un önderliğinde Selendi Kaymakamı Murat Aydın, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, CHP İlçe Başkanı Adem Korkmaz, MHP İlçe Başkanı Salim Çıplak, Demokrat Parti İlçe Başkanı Serdar Şafak, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar tarafından Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’ye ziyaret gerçekleştirildi. Manisa ilçeleri arasında yüksek okul olmayan tek ilçe olan Selendi’ye yüksek okul açılması için gerçekleştirilen ziyarette olumlu sonuç alındı. Ziyarette konuşan Manisa CBÜ Rektör Prof. Kemal Çelebi Selendi’ye açılacak bir yüksek okulun ilçenin kaderini olumlu yönde etkileyeceğini ifade ederek "Selendi’nin buna ihtiyacı olması yönünde Selendi’ye bir okul açabiliriz. YÖK ile ilgili girişimlerimizi başlatacağız" dedi.AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise "YÖK ile ilgili yapılacak girişimlerde Selendi için siyasiler olarak yapılması gereken her adımı atmaya ve destek olmaya hazırız. Selendi’nin yıllardır hayal ettiği yüksek okul açılması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı yapacağız Selendi bunu fazlasıyla hak ediyor" diye konuştu.Öte yandan Selendi’ye yüksek okul yapılması için geçtiğimiz yıl hayırsever Sait Kahraman arazi bağışlanmıştı. 20 dönüm arazi üzerinde yapılması planlanan Selendi Meslek Yüksek Okulu için önümüzdeki süreçte Manisa Büyükşehir belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü arasında protokol imzalanacağı bildirildi.
Selendi protokolü AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur’la birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’yi ziyaret ederek, Selendi’ye meslek yüksek okulu açılması için görüşmelerde bulundu.Selendi’de...
Selendi protokolü AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur’la birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’yi ziyaret ederek, Selendi’ye meslek yüksek okulu açılması için görüşmelerde bulundu.
Selendi’de Manisa CBÜ’ne bağlı meslek yüksek okulu açılması için AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un önderliğinde Selendi Kaymakamı Murat Aydın, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, CHP İlçe Başkanı Adem Korkmaz, MHP İlçe Başkanı Salim Çıplak, Demokrat Parti İlçe Başkanı Serdar Şafak, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar tarafından Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’ye ziyaret gerçekleştirildi. Manisa ilçeleri arasında yüksek okul olmayan tek ilçe olan Selendi’ye yüksek okul açılması için gerçekleştirilen ziyarette olumlu sonuç alındı. Ziyarette konuşan Manisa CBÜ Rektör Prof. Kemal Çelebi Selendi’ye açılacak bir yüksek okulun ilçenin kaderini olumlu yönde etkileyeceğini ifade ederek "Selendi’nin buna ihtiyacı olması yönünde Selendi’ye bir okul açabiliriz. YÖK ile ilgili girişimlerimizi başlatacağız" dedi.
AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise "YÖK ile ilgili yapılacak girişimlerde Selendi için siyasiler olarak yapılması gereken her adımı atmaya ve destek olmaya hazırız. Selendi’nin yıllardır hayal ettiği yüksek okul açılması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı yapacağız Selendi bunu fazlasıyla hak ediyor" diye konuştu.
Öte yandan Selendi’ye yüksek okul yapılması için geçtiğimiz yıl hayırsever Sait Kahraman arazi bağışlanmıştı. 20 dönüm arazi üzerinde yapılması planlanan Selendi Meslek Yüksek Okulu için önümüzdeki süreçte Manisa Büyükşehir belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü arasında protokol imzalanacağı bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.