Selendi’de çocuklar parklara akın etti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2020 - 13:41, Güncelleme: 13.05.2020 - 13:41
 

Selendi’de çocuklar parklara akın etti

MANİSA'NIN SELENDİ İLÇESİNDE 0-14 YAŞ ARASINDAKİ ÇOCUKLAR 4 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA İZNİNİN BAŞLAMASIYLA PARKLARA AKIN ETTİ. EBEVEYNLERİYLE DIŞARI ÇIKAN ÇOCUKLAR GÜNLER SONRA OYUNLAR OYNAMANIN KEYFİNİ ÇIKARDI.
Manisa’nın Selendi ilçesinde 0-14 yaş arasındaki çocuklar 4 saatlik sokağa çıkma izninin başlamasıyla parklara akın etti. Ebeveynleriyle dışarı çıkan çocuklar günler sonra oyunlar oynamanın keyfini çıkardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kontrollü sosyal hayat takvimi kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların pazar günü gerçekleşen sokak izninin ardından bugün de çocuklar sokağa çıktı. 15 yaş altı çocuklar 40 gün sonra ebeveynlerinin gözetiminde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak sokağa çıktı. Sokak izni saat 15.00’e kadar sürecek çocuklar parklara akın ederek arkadaşlarıyla oyunlar oynadı. Parkta arkadaşlarıyla buluşan çocuklar bol bol oyun oynarken, kimi çocuklar bisikletleriyle tur attı, kimileri de top oyunları oynadı.
MANİSA'NIN SELENDİ İLÇESİNDE 0-14 YAŞ ARASINDAKİ ÇOCUKLAR 4 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA İZNİNİN BAŞLAMASIYLA PARKLARA AKIN ETTİ. EBEVEYNLERİYLE DIŞARI ÇIKAN ÇOCUKLAR GÜNLER SONRA OYUNLAR OYNAMANIN KEYFİNİ ÇIKARDI.

Manisa’nın Selendi ilçesinde 0-14 yaş arasındaki çocuklar 4 saatlik sokağa çıkma izninin başlamasıyla parklara akın etti. Ebeveynleriyle dışarı çıkan çocuklar günler sonra oyunlar oynamanın keyfini çıkardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kontrollü sosyal hayat takvimi kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların pazar günü gerçekleşen sokak izninin ardından bugün de çocuklar sokağa çıktı. 15 yaş altı çocuklar 40 gün sonra ebeveynlerinin gözetiminde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak sokağa çıktı. Sokak izni saat 15.00’e kadar sürecek çocuklar parklara akın ederek arkadaşlarıyla oyunlar oynadı. Parkta arkadaşlarıyla buluşan çocuklar bol bol oyun oynarken, kimi çocuklar bisikletleriyle tur attı, kimileri de top oyunları oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.