Selendi’de "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" projesi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2018 - 08:46, Güncelleme: 07.11.2018 - 08:46
 

Selendi’de "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" projesi

Manisa’nın Selendi ilçesinde "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" projesi kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından fidanlar toprakla buluştu.Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Fidanlar...
Manisa’nın Selendi ilçesinde "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" projesi kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından fidanlar toprakla buluştu.Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" projesi kapsamında Selendi ilçesine bağlı Kınık mevkinde fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Çocuklarda küçük yaşlarda doğa ve çevre bilincinin oluşturulması hedeflenen proje ile minik eller fidanları toprakla buluşturdu. Fidan dikim töreninde konuşan Selendi Kaymakamı Can Atak, "Bu çalışma sadece Selendi’de değil ülkemizin 81 vilayetinde ve ilçelerinde başta Ankara olmak değerli öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşiyor. Biz de bunun Manisa ili Selendi ilçesi ayağını oluşturuyoruz" dedi.Fidan dikim törenine lçe Kaymakamı Can Atak, İlçe Emniyet Amiri Metin Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akçakaya, AK Parti İlçe Başkanı Eczacı Şeref Kaçar ve öğrenciler katıldı.
Manisa’nın Selendi ilçesinde "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" projesi kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından fidanlar toprakla buluştu.Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Fidanlar...

Manisa’nın Selendi ilçesinde "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" projesi kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından fidanlar toprakla buluştu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" projesi kapsamında Selendi ilçesine bağlı Kınık mevkinde fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Çocuklarda küçük yaşlarda doğa ve çevre bilincinin oluşturulması hedeflenen proje ile minik eller fidanları toprakla buluşturdu. Fidan dikim töreninde konuşan Selendi Kaymakamı Can Atak, "Bu çalışma sadece Selendi’de değil ülkemizin 81 vilayetinde ve ilçelerinde başta Ankara olmak değerli öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşiyor. Biz de bunun Manisa ili Selendi ilçesi ayağını oluşturuyoruz" dedi.

Fidan dikim törenine lçe Kaymakamı Can Atak, İlçe Emniyet Amiri Metin Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akçakaya, AK Parti İlçe Başkanı Eczacı Şeref Kaçar ve öğrenciler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.