Selendi’de yeni istihdam alanı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2018 - 17:09, Güncelleme: 07.08.2018 - 17:09
 

Selendi’de yeni istihdam alanı

Manisa’nın Selendi ilçesinde kurulması ve kısa sürede seri üretim yapılması planlanan tekstil fabrikasında çalışacak işçiler için eğitimler verilmeye başlandı.Manisa’nın Selendi ilçesinde yıllardır atıl durumda bulunan eski Tekel...
Manisa’nın Selendi ilçesinde kurulması ve kısa sürede seri üretim yapılması planlanan tekstil fabrikasında çalışacak işçiler için eğitimler verilmeye başlandı.Manisa’nın Selendi ilçesinde yıllardır atıl durumda bulunan eski Tekel depoları ilçe ekonomisine kazandırıldı. Eski depolar özel bir fabrikaya ihale yapılarak tekstil fabrikasına dönüştürüldü. Kısa sürede seri üretime geçecek fabrika ilçede önemli bir istihdam kaynağı olacak. Kurban Bayramı sonrası seri üretime başlayacak olan tekstil fabrikasında eğitimlerine başlayan işçiler kalifiye elemen olabilmek için 3 vardiya şeklinde eğitim görüyor. Yaklaşık 1 ay devam edecek olan eğitimlerde 2 ustabaşı eşliğinde 45 kişi eğitimden geçerek işe başlayacak. Sizi içten bir şekilde boşaltacağını umduğumuz Ateşli Sohbet Numaraları burada sizlerin aramasını bekliyor.İşçiler eğitimin ardından makine kullanması konusunda ustalaşmış olacak.
Manisa’nın Selendi ilçesinde kurulması ve kısa sürede seri üretim yapılması planlanan tekstil fabrikasında çalışacak işçiler için eğitimler verilmeye başlandı.Manisa’nın Selendi ilçesinde yıllardır atıl durumda bulunan eski Tekel...

Manisa’nın Selendi ilçesinde kurulması ve kısa sürede seri üretim yapılması planlanan tekstil fabrikasında çalışacak işçiler için eğitimler verilmeye başlandı.

Manisa’nın Selendi ilçesinde yıllardır atıl durumda bulunan eski Tekel depoları ilçe ekonomisine kazandırıldı. Eski depolar özel bir fabrikaya ihale yapılarak tekstil fabrikasına dönüştürüldü. Kısa sürede seri üretime geçecek fabrika ilçede önemli bir istihdam kaynağı olacak. Kurban Bayramı sonrası seri üretime başlayacak olan tekstil fabrikasında eğitimlerine başlayan işçiler kalifiye elemen olabilmek için 3 vardiya şeklinde eğitim görüyor. Yaklaşık 1 ay devam edecek olan eğitimlerde 2 ustabaşı eşliğinde 45 kişi eğitimden geçerek işe başlayacak. Sizi içten bir şekilde boşaltacağını umduğumuz Ateşli Sohbet Numaraları burada sizlerin aramasını bekliyor.İşçiler eğitimin ardından makine kullanması konusunda ustalaşmış olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.