Selendili genç çiftçiler büyükbaş hayvanlarını teslim aldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2016 - 15:16, Güncelleme: 29.11.2016 - 15:16
 

Selendili genç çiftçiler büyükbaş hayvanlarını teslim aldı

Manisa’nın Selendi ilçesinde “Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi” kapsamında 8 genç çiftçiye 6’şar adet büyükbaş hayvan dağıtıldı.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan "Genç Çiftçi Projelerinin...
Manisa’nın Selendi ilçesinde “Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi” kapsamında 8 genç çiftçiye 6’şar adet büyükbaş hayvan dağıtıldı.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan "Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı" çerçevesinde Manisa’nın Selendi ilçesinde dağıtım töreni düzenlendi. AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Aslanalp’ın katıldığı programda 10 genç çiftçiden 8’ine hibe destekli toplamda 48 adet büyükbaş hayvan dağıtıldı. Eski tekel depolarının bulunduğu bölgede dağıtılan büyükbaş hayvanlar, Bakanlığın belirlediği kulak küpe numaralarına göre sahiplerine teslim edildi. Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Aslanalp, "Hayvancılıkta sürdürülebilirliğin sağlanması, genç çiftçilerin girişimciliğinin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi, alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması ve kırsalda genç nüfusun istihdamına katkı sağlanması, üretime yönelik projelerin desteklenmesine amacıyla Bakanlığımız tarafından ilçemizde belirlenen 10 genç çiftçiye kişi başı 6 adet olmak üzere toplam da 10 aileye büyükbaş hayvan dağıtıldı." dedi.AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, "Bakanlığımız tarafından karşılıksız olarak hibe edilen büyükbaş hayvanlarımızı dağıttık. İnşallah genç kardeşlerimiz destek sayesinde ilçe ekonomisine katkı sağlayacaklardır" diye konuştu.Büyükbaş hayvanları teslim alan genç çiftçiler de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na teşekkür etti.(AÇ-ÖND-Y)
Manisa’nın Selendi ilçesinde “Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi” kapsamında 8 genç çiftçiye 6’şar adet büyükbaş hayvan dağıtıldı.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan "Genç Çiftçi Projelerinin...
Manisa’nın Selendi ilçesinde “Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi” kapsamında 8 genç çiftçiye 6’şar adet büyükbaş hayvan dağıtıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez uygulanan "Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı" çerçevesinde Manisa’nın Selendi ilçesinde dağıtım töreni düzenlendi. AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Aslanalp’ın katıldığı programda 10 genç çiftçiden 8’ine hibe destekli toplamda 48 adet büyükbaş hayvan dağıtıldı. Eski tekel depolarının bulunduğu bölgede dağıtılan büyükbaş hayvanlar, Bakanlığın belirlediği kulak küpe numaralarına göre sahiplerine teslim edildi. Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Aslanalp, "Hayvancılıkta sürdürülebilirliğin sağlanması, genç çiftçilerin girişimciliğinin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi, alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması ve kırsalda genç nüfusun istihdamına katkı sağlanması, üretime yönelik projelerin desteklenmesine amacıyla Bakanlığımız tarafından ilçemizde belirlenen 10 genç çiftçiye kişi başı 6 adet olmak üzere toplam da 10 aileye büyükbaş hayvan dağıtıldı." dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, "Bakanlığımız tarafından karşılıksız olarak hibe edilen büyükbaş hayvanlarımızı dağıttık. İnşallah genç kardeşlerimiz destek sayesinde ilçe ekonomisine katkı sağlayacaklardır" diye konuştu.
Büyükbaş hayvanları teslim alan genç çiftçiler de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na teşekkür etti.
(AÇ-ÖND-Y)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.