Selimşahlar’a sıfırdan altyapı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2018 - 11:26, Güncelleme: 08.02.2018 - 11:26
 

Selimşahlar’a sıfırdan altyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında daha önce kanalizasyon şebekesi olmayan Şehzadeler’in Selimşahlar Mahallesi’nde yürüttüğü 14 kilometrelik hat döşeme çalışmalarını hızla sürdürüyor.Manisa Su ve Kanalizasyon...
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında daha önce kanalizasyon şebekesi olmayan Şehzadeler’in Selimşahlar Mahallesi’nde yürüttüğü 14 kilometrelik hat döşeme çalışmalarını hızla sürdürüyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, uzun yıllardır dört gözle altyapı hizmeti bekleyen mahallelerin yüzünü 154 Mahalle Projesi sayesinde güldürmeye devam ediyor. Proje kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’nde de 14 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi inşa ediliyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarla, yıllardır foseptik çukurlarını kullanan mahalle halkı, sağlıklı altyapı sistemiyle tanışıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahalleye 50 bin metrekare de kilit parke taşı döşenecek.Selimşahlar Mahalle Muhtarı Muammer Konyalı, “Mahallemizde altyapımızın olmaması bizler için büyük sıkıntı yaratıyordu. Daha önce mahallemizde sağlıksız bir ortam vardı. Şimdi MASKİ tarafından hattımız döşeniyor. Çalışmalar gayet güzel gidiyor. Herhangi bir sıkıntımız yok. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a bu güzel hizmet için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar” diye konuştu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında daha önce kanalizasyon şebekesi olmayan Şehzadeler’in Selimşahlar Mahallesi’nde yürüttüğü 14 kilometrelik hat döşeme çalışmalarını hızla sürdürüyor.Manisa Su ve Kanalizasyon...

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında daha önce kanalizasyon şebekesi olmayan Şehzadeler’in Selimşahlar Mahallesi’nde yürüttüğü 14 kilometrelik hat döşeme çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, uzun yıllardır dört gözle altyapı hizmeti bekleyen mahallelerin yüzünü 154 Mahalle Projesi sayesinde güldürmeye devam ediyor. Proje kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’nde de 14 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi inşa ediliyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarla, yıllardır foseptik çukurlarını kullanan mahalle halkı, sağlıklı altyapı sistemiyle tanışıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahalleye 50 bin metrekare de kilit parke taşı döşenecek.

Selimşahlar Mahalle Muhtarı Muammer Konyalı, “Mahallemizde altyapımızın olmaması bizler için büyük sıkıntı yaratıyordu. Daha önce mahallemizde sağlıksız bir ortam vardı. Şimdi MASKİ tarafından hattımız döşeniyor. Çalışmalar gayet güzel gidiyor. Herhangi bir sıkıntımız yok. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a bu güzel hizmet için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.