Selvilitepe’nin içme suyu hattı yenileniyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2019 - 14:08, Güncelleme: 14.02.2019 - 14:08
 

Selvilitepe’nin içme suyu hattı yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Selvilitepe Mahallesinde bir buçuk kilometrelik içme suyu hattını yeniliyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü içme suyu şebeke hattı...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Selvilitepe Mahallesinde bir buçuk kilometrelik içme suyu hattını yeniliyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Selvilitepe Mahallesi’nde eski ve sık sık arızalara neden olan içme suyu hattını komple yeniliyor. MASKİ ekipleri tarafından başlatılan bir buçuk kilometrelik içme suyu hattının yenilenmesiyle bölgedeki meskenlere daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlanacak.Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya, “İçme suyu hattımız zamanla yıprandığı için hattın yenilenmesi gerekiyordu. Mahallemiz şehir merkezinden biraz yüksekte olduğu için en küçük sıkıntıda ilk önce su kesintisini biz yaşıyor ve mağdur oluyorduk. Sağ olsun MASKİ yetkilileri verdiği sözü tutarak hattımızın yenileme çalışmasına başladı. MASKİ sayesinde mahallemizde artık su sıkıntısı yaşanmayacak. Bu çalışmayla, bizlere hem güvenilir hem de kesintisiz içme suyu sağlanmış olacak. Büyükşehir ve MASKİ’nin hizmetlerinden memnunuz. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. İnşallah beraber çalışmaya devam edeceğiz. Tüm desteklerimizi kendisine sonuna kadar vereceğiz.” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Selvilitepe Mahallesinde bir buçuk kilometrelik içme suyu hattını yeniliyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü içme suyu şebeke hattı...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Selvilitepe Mahallesinde bir buçuk kilometrelik içme suyu hattını yeniliyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Selvilitepe Mahallesi’nde eski ve sık sık arızalara neden olan içme suyu hattını komple yeniliyor. MASKİ ekipleri tarafından başlatılan bir buçuk kilometrelik içme suyu hattının yenilenmesiyle bölgedeki meskenlere daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlanacak.

Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya, “İçme suyu hattımız zamanla yıprandığı için hattın yenilenmesi gerekiyordu. Mahallemiz şehir merkezinden biraz yüksekte olduğu için en küçük sıkıntıda ilk önce su kesintisini biz yaşıyor ve mağdur oluyorduk. Sağ olsun MASKİ yetkilileri verdiği sözü tutarak hattımızın yenileme çalışmasına başladı. MASKİ sayesinde mahallemizde artık su sıkıntısı yaşanmayacak. Bu çalışmayla, bizlere hem güvenilir hem de kesintisiz içme suyu sağlanmış olacak. Büyükşehir ve MASKİ’nin hizmetlerinden memnunuz. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. İnşallah beraber çalışmaya devam edeceğiz. Tüm desteklerimizi kendisine sonuna kadar vereceğiz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.