Şemsiyeli sokağı lodos vurdu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2016 - 15:52, Güncelleme: 09.11.2016 - 15:52
 

Şemsiyeli sokağı lodos vurdu

Manisa’da Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan ve büyük beğeni toplayan Şemsiyeli Sokak’ta bulunan şemsiyeler lodosun etkisiyle parçalandı.Türkiye’deki benzerleri arasında en uzunu olarak Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan...
Manisa’da Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan ve büyük beğeni toplayan Şemsiyeli Sokak’ta bulunan şemsiyeler lodosun etkisiyle parçalandı.Türkiye’deki benzerleri arasında en uzunu olarak Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan ‘Şemsiyeli Sokak’ bugün Manisa’da etkili olan lodosa dayanamadı. Şemsiyelerin çoğunun kırıldığı sokakta vatandaşlar Belediyenin yeniden sokağa el atmasını istedi.Yapılan Şemsiyeli Sokak’la Manisa’nın renklendiğini ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden bir vatandaş, “Bu sokağı yapanlardan Allah razı olsun. Manisa’mıza güzel şeyler kattılar. Fırtınadan dolayı dağıldı. İnşallah tekrardan onarılacak diye umuyor ve bekliyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e de böyle güzel bir sokağı bizlere kazandırdığı için teşekkür ediyorum.” dedi.
Manisa’da Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan ve büyük beğeni toplayan Şemsiyeli Sokak’ta bulunan şemsiyeler lodosun etkisiyle parçalandı.Türkiye’deki benzerleri arasında en uzunu olarak Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan...
Manisa’da Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan ve büyük beğeni toplayan Şemsiyeli Sokak’ta bulunan şemsiyeler lodosun etkisiyle parçalandı.
Türkiye’deki benzerleri arasında en uzunu olarak Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan ‘Şemsiyeli Sokak’ bugün Manisa’da etkili olan lodosa dayanamadı. Şemsiyelerin çoğunun kırıldığı sokakta vatandaşlar Belediyenin yeniden sokağa el atmasını istedi.
Yapılan Şemsiyeli Sokak’la Manisa’nın renklendiğini ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden bir vatandaş, “Bu sokağı yapanlardan Allah razı olsun. Manisa’mıza güzel şeyler kattılar. Fırtınadan dolayı dağıldı. İnşallah tekrardan onarılacak diye umuyor ve bekliyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e de böyle güzel bir sokağı bizlere kazandırdığı için teşekkür ediyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.