Sendikanın çalışmalarını anlattılar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 17:28, Güncelleme: 23.11.2016 - 17:28
 

Sendikanın çalışmalarını anlattılar

Belediye-iş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk Ve Örgüt Başkanları, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı Ziyaret Etti.
Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk, Toplu-İş Sözleşmesinden Sorumlu Erdoğan Kefeli, Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin ve İzmir Bölge Sorumlusu Basri Çavuşoğlu ile birlikte Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.Ziyarette Genel Sekreter Ali Çelenk, Belediye-İş Sendikasının çalışmaları hakkında Başkan Zeki Kayda’ya bilgiler verdi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, Belediye-İş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Çelenk ile Toplu İş Sözleşmesinden Sorumlu Kefeli, Manisa Şube Başkanı Sezgin ve İzmir Bölge Sorumlusu Çavuşoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Belediye-iş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk Ve Örgüt Başkanları, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı Ziyaret Etti.
Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk, Toplu-İş Sözleşmesinden Sorumlu Erdoğan Kefeli, Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin ve İzmir Bölge Sorumlusu Basri Çavuşoğlu ile birlikte Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Genel Sekreter Ali Çelenk, Belediye-İş Sendikasının çalışmaları hakkında Başkan Zeki Kayda’ya bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, Belediye-İş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Çelenk ile Toplu İş Sözleşmesinden Sorumlu Kefeli, Manisa Şube Başkanı Sezgin ve İzmir Bölge Sorumlusu Çavuşoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.