Şerefiye’nin su sorunu çözüldü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 14:39, Güncelleme: 18.11.2016 - 14:39
 

Şerefiye’nin su sorunu çözüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (maski) Genel Müdürlüğü, Selendi İlçesine Bağlı Şerefiye Mahallesinde Bulunan Sondajı Devreye Alarak Mahalleye Yeterli İçme Suyu Temin Etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Şerefiye Mahallesinde bulunan sondajı devreye alarak mahalleye yeterli içme suyu temin etti.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü sondaj faaliyetleriyle ilçe ve mahalleleri suya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, Selendi Şerefiye Mahallesinde yaşanan yetersiz su sorununa da mevcut sondajı devreye alarak çözüm getirdi. MASKİ’nin önceki dönemlerde açtığı kuyulardan olan 200 metrelik sondaj kuyusu, vatandaşların ihtiyacının hızlı şekilde karşılanması için öncelikle jeneratör vasıtasıyla çalıştırılarak mahalleye su vermeye başladı. Saniyede 7 litrelik su verimine sahip olan sondaj, gerekli enerji bağlantıları ve abonelik işlemleri de tamamlanarak mahallenin hizmetine sunuldu. Devreye alınan yeni sondajla birlikte Şerefiye Mahallesinin ihtiyacı olan yeterli ve kaliteli içme suyu temin edilmiş oldu.MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi’de yürüttüğü sondaj çalışmalarıyla ilçeye yeni içme suyu kaynakları kazandırıyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince ilçenin Mıdıklı, İnnice ve Karabeyler mahallelerinde yürütülen sondaj kuyusu açma işlemleri de hızla devam ediyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (maski) Genel Müdürlüğü, Selendi İlçesine Bağlı Şerefiye Mahallesinde Bulunan Sondajı Devreye Alarak Mahalleye Yeterli İçme Suyu Temin Etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Şerefiye Mahallesinde bulunan sondajı devreye alarak mahalleye yeterli içme suyu temin etti.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü sondaj faaliyetleriyle ilçe ve mahalleleri suya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, Selendi Şerefiye Mahallesinde yaşanan yetersiz su sorununa da mevcut sondajı devreye alarak çözüm getirdi. MASKİ’nin önceki dönemlerde açtığı kuyulardan olan 200 metrelik sondaj kuyusu, vatandaşların ihtiyacının hızlı şekilde karşılanması için öncelikle jeneratör vasıtasıyla çalıştırılarak mahalleye su vermeye başladı. Saniyede 7 litrelik su verimine sahip olan sondaj, gerekli enerji bağlantıları ve abonelik işlemleri de tamamlanarak mahallenin hizmetine sunuldu. Devreye alınan yeni sondajla birlikte Şerefiye Mahallesinin ihtiyacı olan yeterli ve kaliteli içme suyu temin edilmiş oldu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi’de yürüttüğü sondaj çalışmalarıyla ilçeye yeni içme suyu kaynakları kazandırıyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince ilçenin Mıdıklı, İnnice ve Karabeyler mahallelerinde yürütülen sondaj kuyusu açma işlemleri de hızla devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.