Smaçör Aslı Köprülü yeniden Salihli’de

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2016 - 17:01, Güncelleme: 30.11.2016 - 17:01
 

Smaçör Aslı Köprülü yeniden Salihli’de

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda mücadele eden 3 Manisa ekibinden birisi olan Salihli Belediyespor, geçen sezon kadrosunda bulunan eski oyuncusu Aslı Köprülü ile anlaştı.Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde mücadele eden Yeşil-Beyazlı...
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda mücadele eden 3 Manisa ekibinden birisi olan Salihli Belediyespor, geçen sezon kadrosunda bulunan eski oyuncusu Aslı Köprülü ile anlaştı.Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde mücadele eden Yeşil-Beyazlı takım, geçen sezon Salihli Belediyespor’da forma giyen Aslı Köprülü’yü transfer ederek renklerine bağladı. Smaçör Aslı Köprülü, Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Yalım Şenkaya’nın da yer aldığı imza töreniyle kendisini Yeşil-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.Yeniden Salihli Belediyespor forması ile mücadele etmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Smaçör Köprülü, Yeşil-Beyazlı takımın başarısı için ter dökeceğini ifade etti. Tecrübeli smaçör Aslı Köprülü’yü tekrar kadroya dâhil etmenin sevincini yaşadıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Şenkaya, “Başarılı oyuncumuzu tekrar aramızda görmek mutluluk verici. Takımımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun ” dedi.Yeşil-Beyazlıların yeni transferi 30 yaşında ve 1.81 boyunda olan Aslı Köprülü’nün genç ve yıldız kızlar olmak üzere 79 kez milli formayı giydiği öğrenildi.
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda mücadele eden 3 Manisa ekibinden birisi olan Salihli Belediyespor, geçen sezon kadrosunda bulunan eski oyuncusu Aslı Köprülü ile anlaştı.Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde mücadele eden Yeşil-Beyazlı...
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda mücadele eden 3 Manisa ekibinden birisi olan Salihli Belediyespor, geçen sezon kadrosunda bulunan eski oyuncusu Aslı Köprülü ile anlaştı.
Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde mücadele eden Yeşil-Beyazlı takım, geçen sezon Salihli Belediyespor’da forma giyen Aslı Köprülü’yü transfer ederek renklerine bağladı. Smaçör Aslı Köprülü, Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Yalım Şenkaya’nın da yer aldığı imza töreniyle kendisini Yeşil-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Yeniden Salihli Belediyespor forması ile mücadele etmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Smaçör Köprülü, Yeşil-Beyazlı takımın başarısı için ter dökeceğini ifade etti. Tecrübeli smaçör Aslı Köprülü’yü tekrar kadroya dâhil etmenin sevincini yaşadıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Şenkaya, “Başarılı oyuncumuzu tekrar aramızda görmek mutluluk verici. Takımımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun ” dedi.
Yeşil-Beyazlıların yeni transferi 30 yaşında ve 1.81 boyunda olan Aslı Köprülü’nün genç ve yıldız kızlar olmak üzere 79 kez milli formayı giydiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.