Sokağa çıkma kısıtlamasında işbaşındaydılar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2020 - 11:24, Güncelleme: 04.05.2020 - 11:24
 

Sokağa çıkma kısıtlamasında işbaşındaydılar

TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 1-3 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI SÜRESİ BOYUNCA İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ.
Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 1-3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen sokağa çıkma kısıtlaması süresi boyunca ilçe genelinde çalışmalarına devam etti. Korona virüs salgınının Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günden itibaren pek çok noktada dezenfekte çalışmalarını ara vermeden sürdüren Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafından sokağa çıkma kısıtlamasında da Turgutlu Belediyesi hizmet binaları, Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi, Turgutlu Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi dezenfekte edildi. Bununla birlikte ilçedeki çöp konteynerlerinin ekiplerce dezenfekte çalışmaları yapıldı. İlaçlama çalışmaları da yapıldı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmalarının yanı sıra havaların ısınmasıyla birlikte sinek ve böceklere karşı larva ilaçlamalarını da gerçekleştirdi. Ayrıca üç günlük süre boyunca yabani otlara karşı ilaçlama çalışmaları da yine ekiplerce yapıldı. “Halk sağlığını korumak için çalışıyoruz” Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sokağa çıkma kısıtlaması süresi boyunca Turgutlu’da yürüttüğü çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ekiplerimiz iki aya yaklaşan süre boyunca aralıksız bir şekilde ilçemizde dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına sokağa çıkma yasağının olduğu zaman dilimlerinde de özveriyle çalışan ekiplerimiz dezenfekte işlemleri ile birlikte eş zamanlı olarak sinek ve böcek larvalarına ve yabani otlara karşı ilaçlama çalışmalarını da sürdürüyor. Turgutlu Belediyesi olarak bizler halk sağlığını korumak için gereken tüm çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Korona virüs tehlikesiyle karşı karşıya kalmamak adına evlerimizde kalmaya devam edelim, sağlığımızı koruyalım” dedi.
TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 1-3 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI SÜRESİ BOYUNCA İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ.

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 1-3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen sokağa çıkma kısıtlaması süresi boyunca ilçe genelinde çalışmalarına devam etti.

Korona virüs salgınının Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günden itibaren pek çok noktada dezenfekte çalışmalarını ara vermeden sürdüren Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafından sokağa çıkma kısıtlamasında da Turgutlu Belediyesi hizmet binaları, Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi, Turgutlu Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi dezenfekte edildi. Bununla birlikte ilçedeki çöp konteynerlerinin ekiplerce dezenfekte çalışmaları yapıldı.

İlaçlama çalışmaları da yapıldı

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmalarının yanı sıra havaların ısınmasıyla birlikte sinek ve böceklere karşı larva ilaçlamalarını da gerçekleştirdi. Ayrıca üç günlük süre boyunca yabani otlara karşı ilaçlama çalışmaları da yine ekiplerce yapıldı.

“Halk sağlığını korumak için çalışıyoruz”

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sokağa çıkma kısıtlaması süresi boyunca Turgutlu’da yürüttüğü çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ekiplerimiz iki aya yaklaşan süre boyunca aralıksız bir şekilde ilçemizde dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına sokağa çıkma yasağının olduğu zaman dilimlerinde de özveriyle çalışan ekiplerimiz dezenfekte işlemleri ile birlikte eş zamanlı olarak sinek ve böcek larvalarına ve yabani otlara karşı ilaçlama çalışmalarını da sürdürüyor. Turgutlu Belediyesi olarak bizler halk sağlığını korumak için gereken tüm çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Korona virüs tehlikesiyle karşı karşıya kalmamak adına evlerimizde kalmaya devam edelim, sağlığımızı koruyalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.