Sokak hayvanları unutulmadı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2020 - 14:04, Güncelleme: 24.05.2020 - 14:04
 

Sokak hayvanları unutulmadı

ALAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI VEFA DESTEK GRUBU SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADI.
Alaşehir Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu sokak hayvanlarını da unutmadı. Alaşehir’de Vefa Destek Grubu ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının ardından, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının aç kalmaması için seferber oldu. Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında evlerinde kalan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Vefa Sosyal Destek Grubu, sokak hayvanlarını da unutmadı. Sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşların uyduğu, Alaşehir’de Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli polis, jandarma ve bekçi ekipleri araçlarla şehrin dört bir yanını dolaşarak sokak köpekleriyle kediler için mama bıraktı. Bazı ağaçlık alanlar ile meydanlara ise kuşlar için yem döken ekipler, uygulamayı gün boyu sürdürdü. Yem ve su bırakma işinin aralıksız olarak da sürdürüleceği bildirildi. Sokağa çıkma kısıtlaması süresince sokakta ve doğada yaşayan hayvanların aç kalmaması için belirli noktalara yem, yemek ile su bıraktıklarını belirten Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, “Bu süre içinde onların beslenme ve su ihtiyaçlarını karşılamak için Alaşehir Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ve Vefa Destek Gruplarımızla çalışma başlattık. Sadece bu süreçte değil her zaman kendilerini ifade edemeyen ve isteklerini söyleyemeyen dostlarımızı unutmayalım. Bu, vicdanı ve kalbi olan her vatandaşımızın görevidir.” dedi.
ALAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI VEFA DESTEK GRUBU SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADI.

Alaşehir Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu sokak hayvanlarını da unutmadı.

Alaşehir’de Vefa Destek Grubu ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının ardından, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının aç kalmaması için seferber oldu. Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında evlerinde kalan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Vefa Sosyal Destek Grubu, sokak hayvanlarını da unutmadı. Sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşların uyduğu, Alaşehir’de Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli polis, jandarma ve bekçi ekipleri araçlarla şehrin dört bir yanını dolaşarak sokak köpekleriyle kediler için mama bıraktı. Bazı ağaçlık alanlar ile meydanlara ise kuşlar için yem döken ekipler, uygulamayı gün boyu sürdürdü. Yem ve su bırakma işinin aralıksız olarak da sürdürüleceği bildirildi.

Sokağa çıkma kısıtlaması süresince sokakta ve doğada yaşayan hayvanların aç kalmaması için belirli noktalara yem, yemek ile su bıraktıklarını belirten Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, “Bu süre içinde onların beslenme ve su ihtiyaçlarını karşılamak için Alaşehir Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ve Vefa Destek Gruplarımızla çalışma başlattık. Sadece bu süreçte değil her zaman kendilerini ifade edemeyen ve isteklerini söyleyemeyen dostlarımızı unutmayalım. Bu, vicdanı ve kalbi olan her vatandaşımızın görevidir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.