Sokak hayvanlarına şefkat eli

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2020 - 16:17, Güncelleme: 15.04.2020 - 16:17
 

Sokak hayvanlarına şefkat eli

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA VATANDAŞLARIN DIŞARI ÇIKMASININ AZALMASIYLA BESLENME İMKANI KISITLANAN SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADI. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, ÇEŞİTLİ NOKTALARDA BULUNAN MAMA NOKTALARINA HAYVANLAR İÇİN YEM BIRAKTI.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların dışarı çıkmasının azalmasıyla beslenme imkanı kısıtlanan sokak hayvanlarını da unutmadı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çeşitli noktalarda bulunan mama noktalarına hayvanlar için yem bıraktı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından sokak hayvanlarının mağdur olmaması için şehrin çeşitli noktalarında bulunan mama noktalarına yem bıraktı. Devlet büyükleri tarafından zorunlu olmadıkça evden çıkmayın çağrısını yerine getiren vatandaşların sokaklardan çekilmesinin ardından sokaklarda bulunan hayvanlar da beslenme imkanından yeteri kadar faydalanamaz oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını gidermek amacıyla şehrin çeşitli noktalarına kedi ve köpek maması bıraktı. Sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için yapılan çalışmaların devam edeceği bildirildi.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA VATANDAŞLARIN DIŞARI ÇIKMASININ AZALMASIYLA BESLENME İMKANI KISITLANAN SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADI. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, ÇEŞİTLİ NOKTALARDA BULUNAN MAMA NOKTALARINA HAYVANLAR İÇİN YEM BIRAKTI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların dışarı çıkmasının azalmasıyla beslenme imkanı kısıtlanan sokak hayvanlarını da unutmadı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çeşitli noktalarda bulunan mama noktalarına hayvanlar için yem bıraktı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından sokak hayvanlarının mağdur olmaması için şehrin çeşitli noktalarında bulunan mama noktalarına yem bıraktı. Devlet büyükleri tarafından zorunlu olmadıkça evden çıkmayın çağrısını yerine getiren vatandaşların sokaklardan çekilmesinin ardından sokaklarda bulunan hayvanlar da beslenme imkanından yeteri kadar faydalanamaz oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını gidermek amacıyla şehrin çeşitli noktalarına kedi ve köpek maması bıraktı. Sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için yapılan çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.