Soma Maden Şehitliği’ne yeni foseptik

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 15:02, Güncelleme: 15.11.2016 - 15:02
 

Soma Maden Şehitliği’ne yeni foseptik

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma ilçe mezarlığında devam eden fosseptik imalatı çalışmasında sona yaklaştı.MASKİ Genel Müdürlüğü, çevre kirliliğinin önüne geçmek ve...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma ilçe mezarlığında devam eden fosseptik imalatı çalışmasında sona yaklaştı.MASKİ Genel Müdürlüğü, çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamak adına fosseptik imalatlarına devam ediyor. Bu kapsamda Soma ilçe mezarlığı önünde imalatı tüm hızıyla sürdürülen fosseptik, ilçe mezarlığı içerisinde bulunan Soma Maden Şehitliği’ne ait kanalizasyon sistemini daha temiz bir yapıya kavuşturacak. Betonarme imalatı tamamlanan 750 kişilik kapasiteye sahip fosseptik inşaatında son düzenlemelere başlanacak. Kısa süre içerisinde ekipler, fosseptik imalatının çevresini çit ile kapatarak, vidanjör için giriş çıkış yolu inşa edecek. Fosseptiğin devreye alınmasının ardından evsel nitelikli atıksular Soma Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanana kadar, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’ne taşınarak arıtılacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma ilçe mezarlığında devam eden fosseptik imalatı çalışmasında sona yaklaştı.MASKİ Genel Müdürlüğü, çevre kirliliğinin önüne geçmek ve...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma ilçe mezarlığında devam eden fosseptik imalatı çalışmasında sona yaklaştı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamak adına fosseptik imalatlarına devam ediyor. Bu kapsamda Soma ilçe mezarlığı önünde imalatı tüm hızıyla sürdürülen fosseptik, ilçe mezarlığı içerisinde bulunan Soma Maden Şehitliği’ne ait kanalizasyon sistemini daha temiz bir yapıya kavuşturacak. Betonarme imalatı tamamlanan 750 kişilik kapasiteye sahip fosseptik inşaatında son düzenlemelere başlanacak. Kısa süre içerisinde ekipler, fosseptik imalatının çevresini çit ile kapatarak, vidanjör için giriş çıkış yolu inşa edecek. Fosseptiğin devreye alınmasının ardından evsel nitelikli atıksular Soma Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanana kadar, Kırkağaç Atıksu Arıtma Tesisi’ne taşınarak arıtılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.