Soma’da iki okula kütüphane kazandırıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 18:48, Güncelleme: 24.11.2016 - 18:48
 

Soma’da iki okula kütüphane kazandırıldı

Soma Belediyesi ve Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçedeki iki ayrı okula kütüphane kazandırdı.Soma Belediyesi’nin katkılarıyla Canlar Okulu’na Öğretmenler Günü’nde kütüphane yaptırıldı....
Soma Belediyesi ve Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçedeki iki ayrı okula kütüphane kazandırdı.Soma Belediyesi’nin katkılarıyla Canlar Okulu’na Öğretmenler Günü’nde kütüphane yaptırıldı. İçerisinde yaklaşık 2 bin adet kitap bulunan kütüphanenin öğretmenler gününde yapılan açılışına, Kaymakam Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Soma Belediyesi’ni ve Belediye Başkanı Hasan Ergene’yi eğitime her daim verdiği katkıdan ötürü takdir eden Kaymakam Ahmet Altıntaş, çocuklara da bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulundu. Başkan Hasan Ergene, "24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel önceden tasarlanan ve öğretmenler gününde hediye edilen kütüphanede 30 öğrenci ders çalışıp alanıyla ilgili araştırma yapabiliyor. İçerisinde yaklaşık 2 bin adet kitap bulunduran kütüphane gerektiğinde sınıf olarak da kullanılabiliyor. Ayrıca içerisinde Akıllı tahtasına kadar bütün donanımları hazı vaziyette. 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına ilçemizdeki bütün öğretmenler adına yaptırdığımız kütüphanenin öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Soma Belediyesi eğitim ile iç içe olan bir belediyedir. Biliyorsunuz ülkemiz genelinde bir çok belediye 24 Kasım Öğretmenler Günü olması sebebiyle öğretmenlere promosyon hediye alırlar. Biz promosyon hediye almak yerine öğretmenlerimize unutulmaz bir hediye vermek istedik. Bunun için kütüphaneyi onların adına hediye olarak yaptık ve teslim ettik. Böylelikle bütçemizi doğru yönlendirerek hem eğitim sistemimize bir katkıda daha bulunduk hem de öğretmenlerimize bir hediye vermiş olduk. Bütün öğretmenlerimizin gününü bir kez daha kutluyor ve Soma’mıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.Öte yandan Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü de Turgutalp’te bulunan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu’na kütüphane yaptırdı. Buradaki açılışı da gerçekleştiren protokol katkıda bulunan Ege Linyitleri İşletmesi Müesesesi Müdürü Hakkı Duran’a ve ekibine teşekkür etti.
Soma Belediyesi ve Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçedeki iki ayrı okula kütüphane kazandırdı.Soma Belediyesi’nin katkılarıyla Canlar Okulu’na Öğretmenler Günü’nde kütüphane yaptırıldı....
Soma Belediyesi ve Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçedeki iki ayrı okula kütüphane kazandırdı.
Soma Belediyesi’nin katkılarıyla Canlar Okulu’na Öğretmenler Günü’nde kütüphane yaptırıldı. İçerisinde yaklaşık 2 bin adet kitap bulunan kütüphanenin öğretmenler gününde yapılan açılışına, Kaymakam Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Soma Belediyesi’ni ve Belediye Başkanı Hasan Ergene’yi eğitime her daim verdiği katkıdan ötürü takdir eden Kaymakam Ahmet Altıntaş, çocuklara da bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulundu. Başkan Hasan Ergene, "24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel önceden tasarlanan ve öğretmenler gününde hediye edilen kütüphanede 30 öğrenci ders çalışıp alanıyla ilgili araştırma yapabiliyor. İçerisinde yaklaşık 2 bin adet kitap bulunduran kütüphane gerektiğinde sınıf olarak da kullanılabiliyor. Ayrıca içerisinde Akıllı tahtasına kadar bütün donanımları hazı vaziyette. 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına ilçemizdeki bütün öğretmenler adına yaptırdığımız kütüphanenin öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Soma Belediyesi eğitim ile iç içe olan bir belediyedir. Biliyorsunuz ülkemiz genelinde bir çok belediye 24 Kasım Öğretmenler Günü olması sebebiyle öğretmenlere promosyon hediye alırlar. Biz promosyon hediye almak yerine öğretmenlerimize unutulmaz bir hediye vermek istedik. Bunun için kütüphaneyi onların adına hediye olarak yaptık ve teslim ettik. Böylelikle bütçemizi doğru yönlendirerek hem eğitim sistemimize bir katkıda daha bulunduk hem de öğretmenlerimize bir hediye vermiş olduk. Bütün öğretmenlerimizin gününü bir kez daha kutluyor ve Soma’mıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Öte yandan Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü de Turgutalp’te bulunan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu’na kütüphane yaptırdı. Buradaki açılışı da gerçekleştiren protokol katkıda bulunan Ege Linyitleri İşletmesi Müesesesi Müdürü Hakkı Duran’a ve ekibine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.