Soma’da jandarmadan sahte sikke operasyonu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2019 - 13:09, Güncelleme: 26.07.2019 - 13:09
 

Soma’da jandarmadan sahte sikke operasyonu

Manisa'nın Soma İlçesinde Bir İhbari Değerlendiren Soma İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri 68 Adet Sahte Sikke Ele Geçirdi.
Manisa’nın Soma ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Soma İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 68 adet sahte sikke ele geçirdi. Bir ihbarı değerlendiren ekiplerin istihbarat çalışmaları ile birlikte Soma’nın mezarlık mevkisinde piyasaya sürülmek üzere 68 adet sahte sikke yakalandı. Yakalanan sikkelerin üzerinde Osmanlı tuğralarının olduğu, şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Manisa'nın Soma İlçesinde Bir İhbari Değerlendiren Soma İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri 68 Adet Sahte Sikke Ele Geçirdi.

Manisa’nın Soma ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Soma İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 68 adet sahte sikke ele geçirdi.

Bir ihbarı değerlendiren ekiplerin istihbarat çalışmaları ile birlikte Soma’nın mezarlık mevkisinde piyasaya sürülmek üzere 68 adet sahte sikke yakalandı. Yakalanan sikkelerin üzerinde Osmanlı tuğralarının olduğu, şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.