Somalılar, dolarlarını Türk Lirası’na çeviriyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2016 - 11:12, Güncelleme: 06.12.2016 - 11:12
 

Somalılar, dolarlarını Türk Lirası’na çeviriyor

Ak Parti Soma İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Ve Partililer, Döviz Üzerinden Oluşturulmak İstenen Olumsuz Havaya Karşı, Ülke Ekonomisine Destek Amacıyla Dövizlerini Türk Lirası'na Çevirdi.
AK Parti Soma İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve partililer, döviz üzerinden oluşturulmak istenen olumsuz havaya karşı, ülke ekonomisine destek amacıyla dövizlerini Türk Lirası’na çevirdi.Son günlerde 3,50 TL seviyelerini aşan doların yükselişini önlemek amacıyla başlatılan kampanyaya ilgi yoğun oldu. Partililer ve vatandaşlar döviz bürosuna giderek ellerindeki Dolar ve Euro’ları Türk Lirası’na çevirmeye devam ediyor. AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve çok sayıda partili de kampanyaya öncülük etti. Halk Bankası Soma Şubesi’ne giden partililer, Dolar ve Euro’larını bozdurdu. AK parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, "Kampanyaya AK Parti Doma Teşkilatı olarak sonuna kadar sahip çıkacağız. Yastık altında kimsenin Dolar ve Euro’su olmasın. Paralarımız yerli ve milli olacak. Kampanyaya destek verenlere de teşekkür ediyoruz." dedi.
Ak Parti Soma İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Ve Partililer, Döviz Üzerinden Oluşturulmak İstenen Olumsuz Havaya Karşı, Ülke Ekonomisine Destek Amacıyla Dövizlerini Türk Lirası'na Çevirdi.
AK Parti Soma İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve partililer, döviz üzerinden oluşturulmak istenen olumsuz havaya karşı, ülke ekonomisine destek amacıyla dövizlerini Türk Lirası’na çevirdi.
Son günlerde 3,50 TL seviyelerini aşan doların yükselişini önlemek amacıyla başlatılan kampanyaya ilgi yoğun oldu. Partililer ve vatandaşlar döviz bürosuna giderek ellerindeki Dolar ve Euro’ları Türk Lirası’na çevirmeye devam ediyor. AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve çok sayıda partili de kampanyaya öncülük etti. Halk Bankası Soma Şubesi’ne giden partililer, Dolar ve Euro’larını bozdurdu. AK parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, "Kampanyaya AK Parti Doma Teşkilatı olarak sonuna kadar sahip çıkacağız. Yastık altında kimsenin Dolar ve Euro’su olmasın. Paralarımız yerli ve milli olacak. Kampanyaya destek verenlere de teşekkür ediyoruz." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.