Soma’nın caddelerinde yoğun mesai

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 13:32, Güncelleme: 16.11.2016 - 13:32
 

Soma’nın caddelerinde yoğun mesai

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Atatürk Caddesi, General Emin Sezgin Caddesi ve Santral Sokak’ta bakım onarım ve yama çalışması yaptı.Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Atatürk Caddesi, General Emin Sezgin Caddesi ve Santral Sokak’ta bakım onarım ve yama çalışması yaptı.Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Somalı vatandaşların sıklıkla kullandığı Atatürk Caddesi, General Emin Sezgin Caddesi ve Santral Sokak’ta asfalt bakım, onarım ve yama çalışması yaptı. Çalışmaları Soma Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım da yerinde inceledi.Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Soma’da asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına sık kullandıkları yollarda asfalt bakım, onarım ve yama çalışması yapıyoruz. Bu kapsamda da Atatürk Caddesi, General Emin Sezgin Caddesi ve Santral Sokak’ta bakım, onarım ve yama çalışması yaptık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Atatürk Caddesi, General Emin Sezgin Caddesi ve Santral Sokak’ta bakım onarım ve yama çalışması yaptı.Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Atatürk Caddesi, General Emin Sezgin Caddesi ve Santral Sokak’ta bakım onarım ve yama çalışması yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Somalı vatandaşların sıklıkla kullandığı Atatürk Caddesi, General Emin Sezgin Caddesi ve Santral Sokak’ta asfalt bakım, onarım ve yama çalışması yaptı. Çalışmaları Soma Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım da yerinde inceledi.
Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Soma’da asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına sık kullandıkları yollarda asfalt bakım, onarım ve yama çalışması yapıyoruz. Bu kapsamda da Atatürk Caddesi, General Emin Sezgin Caddesi ve Santral Sokak’ta bakım, onarım ve yama çalışması yaptık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.