Sorunların çözümü için bir araya geldiler

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2016 - 12:53, Güncelleme: 11.11.2016 - 12:53
 

Sorunların çözümü için bir araya geldiler

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, muhtar ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretleri değerlendiren Arslan, muhtarların sorunlara yaklaşımının çözüme yönelik adımları kolaylaştırdığını söyledi.Manisa...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, muhtar ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretleri değerlendiren Arslan, muhtarların sorunlara yaklaşımının çözüme yönelik adımları kolaylaştırdığını söyledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve daire personelleri muhtarlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Arslan, son olarak Atatürk Mahallesi Muhtarı Aydoğan Yolcu ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Eşref Yılmaz’ı ziyaret etti. Atatürk Mahallesi’nin en büyük probleminin mahalle içinden geçen dere olduğunu dile getiren muhtar Yolcu’ya güzel haber anında verildi. Muhtar Yolcu’ya, derenin ıslahı konusunda MASKİ’nin proje hazırladığı ve proje ihalesinin tamamlandığı müjdesi verildi.Cumhuriyet Mahallesi imar bekliyorAtatürk Mahallesi’ndeki temasların tamamlanmasının ardından Arslan, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Eşref Yılmaz’ı ziyaret etti. Cumhuriyet Mahallesi’nin yıllardır imar beklediğini belirten Muhtar Yılmaz, işbirliği içerisinde imar sorununun çözülmesini beklediklerini söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde imar konusunun defalarca gündeme geldiğini fakat somut gelişmelerin mutabakatla sağlanamadığını belirten Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün bu konuya hassasiyetle yaklaştığının altını çizdi.“Muhtarlarımızın yanındayız”Manisa Büyükşehir Belediyesi uhdesinde kurulan Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı’nın amacı doğrultusunda mahalle muhtarları ile mesai mefhumu gözetmeksizin bir arada olduğunun altını çizen Arslan, “Muhtarlarla olan başarılı işbirliğimizin, mahallerinin istek ve taleplerinin gerçekleşmesinde önemli etken olduğunu düşünüyorum. Muhtarların sorunlara yaklaşımı, çözüme yönelik adımları da kolaylaştırmaktadır. Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız düsturla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, muhtar ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretleri değerlendiren Arslan, muhtarların sorunlara yaklaşımının çözüme yönelik adımları kolaylaştırdığını söyledi.Manisa...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, muhtar ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretleri değerlendiren Arslan, muhtarların sorunlara yaklaşımının çözüme yönelik adımları kolaylaştırdığını söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve daire personelleri muhtarlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Arslan, son olarak Atatürk Mahallesi Muhtarı Aydoğan Yolcu ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Eşref Yılmaz’ı ziyaret etti. Atatürk Mahallesi’nin en büyük probleminin mahalle içinden geçen dere olduğunu dile getiren muhtar Yolcu’ya güzel haber anında verildi. Muhtar Yolcu’ya, derenin ıslahı konusunda MASKİ’nin proje hazırladığı ve proje ihalesinin tamamlandığı müjdesi verildi.
Cumhuriyet Mahallesi imar bekliyor
Atatürk Mahallesi’ndeki temasların tamamlanmasının ardından Arslan, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Eşref Yılmaz’ı ziyaret etti. Cumhuriyet Mahallesi’nin yıllardır imar beklediğini belirten Muhtar Yılmaz, işbirliği içerisinde imar sorununun çözülmesini beklediklerini söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde imar konusunun defalarca gündeme geldiğini fakat somut gelişmelerin mutabakatla sağlanamadığını belirten Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün bu konuya hassasiyetle yaklaştığının altını çizdi.
“Muhtarlarımızın yanındayız”
Manisa Büyükşehir Belediyesi uhdesinde kurulan Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı’nın amacı doğrultusunda mahalle muhtarları ile mesai mefhumu gözetmeksizin bir arada olduğunun altını çizen Arslan, “Muhtarlarla olan başarılı işbirliğimizin, mahallerinin istek ve taleplerinin gerçekleşmesinde önemli etken olduğunu düşünüyorum. Muhtarların sorunlara yaklaşımı, çözüme yönelik adımları da kolaylaştırmaktadır. Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız düsturla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.