Sosyal Doku Projesinde ekipler kapı kapı dolaşıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2018 - 10:36, Güncelleme: 12.02.2018 - 10:36
 

Sosyal Doku Projesinde ekipler kapı kapı dolaşıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hayata geçirilen ‘Sosyal Doku Projesi’ kapsamında, Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kapı kapı vatandaşı ziyaret ediyor, sorunlarını ve beklentilerini dinliyor. Bu kapsamda...
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hayata geçirilen ‘Sosyal Doku Projesi’ kapsamında, Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kapı kapı vatandaşı ziyaret ediyor, sorunlarını ve beklentilerini dinliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Saruhanlı ilçesine bağlı Seyitoba Mahallesi’nde vatandaşla buluştu.Manisa Büyükşehir Belediyesinin ‘Sosyal Doku Projesi’ kapsamında Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Manisalı vatandaşların en iyi hizmeti almaları hususunda çalışmalarını sürdürüyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu da Sosyal Doku ekipleriyle birlikte ev ev gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Saruhanlı’ya bağlı Seyitoba Mahallesi’nde mahalle muhtarıyla buluşan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse, “Mahallenizdeki ihtiyaçlarınızı bizler, ekiplerimiz elektronik sistemde kayıt altına alıyoruz. Her ne ihtiyacınız varsa biz bu isteklerinizi yerine getirmek amaçlı buraya gelmiş bulunmaktayız. Bizlerden beklentilerinizi, köyünüzde olması gereken durumları bizlere iletirseniz, bizler de bu isteklerinizi yerine getirmek için çalışacağız” dedi.Seyitobalı vatandaşlar ve mahalle muhtarı, Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ve bundan sonraki zamanlarda daha iyi hizmetlerin gerçekleştirileceğinden emin olduklarını dile getirdi.Seyitoba Mahallesi’nin en yaşlı bireyi olan 80 yaşındaki Sebahat Çetinkaya, “Cengiz Ergün’ü çok seviyoruz, çok memnunuz. Fotoğrafını evimin duvarına asıyorum çok seviyorum başkanımızı. Çok hayırsever kendisi mahallelere, mahalle vatandaşlarına faydası çok oluyor. Son olarak başkanımı çok seviyorum, yapmış olduğu hizmetlerden memnunum. Selam edin, sizlere kapımız her zaman açık” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hayata geçirilen ‘Sosyal Doku Projesi’ kapsamında, Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kapı kapı vatandaşı ziyaret ediyor, sorunlarını ve beklentilerini dinliyor. Bu kapsamda...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hayata geçirilen ‘Sosyal Doku Projesi’ kapsamında, Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, kapı kapı vatandaşı ziyaret ediyor, sorunlarını ve beklentilerini dinliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Saruhanlı ilçesine bağlı Seyitoba Mahallesi’nde vatandaşla buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin ‘Sosyal Doku Projesi’ kapsamında Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Manisalı vatandaşların en iyi hizmeti almaları hususunda çalışmalarını sürdürüyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu da Sosyal Doku ekipleriyle birlikte ev ev gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Saruhanlı’ya bağlı Seyitoba Mahallesi’nde mahalle muhtarıyla buluşan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse, “Mahallenizdeki ihtiyaçlarınızı bizler, ekiplerimiz elektronik sistemde kayıt altına alıyoruz. Her ne ihtiyacınız varsa biz bu isteklerinizi yerine getirmek amaçlı buraya gelmiş bulunmaktayız. Bizlerden beklentilerinizi, köyünüzde olması gereken durumları bizlere iletirseniz, bizler de bu isteklerinizi yerine getirmek için çalışacağız” dedi.

Seyitobalı vatandaşlar ve mahalle muhtarı, Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ve bundan sonraki zamanlarda daha iyi hizmetlerin gerçekleştirileceğinden emin olduklarını dile getirdi.

Seyitoba Mahallesi’nin en yaşlı bireyi olan 80 yaşındaki Sebahat Çetinkaya, “Cengiz Ergün’ü çok seviyoruz, çok memnunuz. Fotoğrafını evimin duvarına asıyorum çok seviyorum başkanımızı. Çok hayırsever kendisi mahallelere, mahalle vatandaşlarına faydası çok oluyor. Son olarak başkanımı çok seviyorum, yapmış olduğu hizmetlerden memnunum. Selam edin, sizlere kapımız her zaman açık” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.