Sosyal sorumluluk projelerine tam not

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 14:37, Güncelleme: 02.12.2016 - 14:37
 

Sosyal sorumluluk projelerine tam not

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nı Ziyaret Eden Türkiye Güçsüzler Ve Kimsesizlere Yardım Vakfı, Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Sorumluluk Projelerine Tam Not Verdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret eden Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerine tam not verdi.Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi Başkanı Canan Balatlı ile vakıf üyeleri Fatma Akbaba, Sıdıka Doğdu, Emine Kaymaz, Nimet Çıtak ve Beril Güven, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy’u ziyaret ettiler. Aksoy’a görevinde başarılar dileyen Vakıf Şube Başkanı Canan Balatlı, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleriyle sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetler yürüttüğünü belirterek, bu konudaki hassasiyetleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Ziyaretleri nedeniyle vakıf yönetimine teşekkür eden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy da, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde sosyal projelerin artarak devam edeceğini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nı Ziyaret Eden Türkiye Güçsüzler Ve Kimsesizlere Yardım Vakfı, Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Sorumluluk Projelerine Tam Not Verdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret eden Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerine tam not verdi.
Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şubesi Başkanı Canan Balatlı ile vakıf üyeleri Fatma Akbaba, Sıdıka Doğdu, Emine Kaymaz, Nimet Çıtak ve Beril Güven, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy’u ziyaret ettiler. Aksoy’a görevinde başarılar dileyen Vakıf Şube Başkanı Canan Balatlı, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleriyle sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetler yürüttüğünü belirterek, bu konudaki hassasiyetleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Ziyaretleri nedeniyle vakıf yönetimine teşekkür eden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy da, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde sosyal projelerin artarak devam edeceğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.